2777
2789

من بیست سالمه همه میگن خیلی با سیاستی و میدونی با یه مرد باید چطور رفتار کرد. خیلی با سیاستم تو زبون و حرف. اما به عمل که میرسه ساده ترین ادم میشم. 

یعنی جوریم که درست فکر میکنم اما اشتباه عمل میکنم. تو فکرم میدونم چی درسته چی غلطه. میدونم که سیاست چیه و چجوری میشه ادم با سیاست زندگی کنه اما نمیتونم تو زندگیم پیادش کنم و عمل کنم چرا 

درست فکر میکنم اما اشتباه عمل میکنم.مولا تو مشکلات یا دعوا تو ذهنم میگم راه درست اینه با این سیاست مشکل رو حل کنم اما تو عمل اونجوری نیستم 

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد..... 

یه کلمه برای خودت انتخاب کن مثلا (چوب)موقع بحث و‌دعوا بگو چوب یهو خنده ات میگیره و حواست میاد سرجاش ...

بابا همیشه یادمه سیاستام. فولم کلا. اما باز کار خودمو میکنم

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد..... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا همیشه یادمه سیاستام. فولم کلا. اما باز کار خودمو میکنم

شاید لجبازی 

اینکه نتونی سیاست به خرج بدی نشون میده سیاست نداری گلم 

وگرنه تو‌مغزشون که همه واسه خودشون برنامه میچینن 

سیاست داشتن یعنی شوهرت  یا هرکسی که میخوای تو‌مشتت باشه نه اینکه تو‌مغزت بدونی چیکارکنی ولی نتونی پیاده کنی وقتی نمیتونی پیاده کنی یعنی چیزای دیگه برات مهمتر از قشنگیه زندگیته