2777
2789
عنوان

کیا متاهلی رفتن دانشگاه❓خانواده شوهرم بفهمن فاجعه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5494 بازدید | 213 پست
فقط به خودت قول بده هر اتفاقی افتاد کم‌ نیاری اصلا

قول میدم ،چون این زندگی و آینده ی منه،

اون تا دو پیر خرفت میخوان بمیرن من بمونم و آینده ک گذاشتم اونا برینن توش،نه اجازه نمیدم من حق پیشرفت و تصمیم گیری برا آیندم دارم

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم شیرزنی😍👍🏻ارزو دارم یه بار بتونم جواب بی احترامیا ،تیکه ها،دخالتا و قضاوتا و نامردیاشونو ب ...

قربونت برررمم 😂😂😂❤❤❤❤ 

اخه میدونی به شوهر ادمم بستگی داره من اگه شوهرم پشتمو نمیگرفت طلاق گرفته بودیم .

من اصلا تحمل حرف خوردن رو ندارم ، اولش جواب نمیدادم چون میخواستم با شوهرم زندگی کنم ولی اون لحظه دیگه چشمم رو روی همه ی خوبیای شوهرم بستم با خودم گفتم مگه چه قدر عمر میکنم که عذابای مادرشو یک عمر تحمل کنم ، همونجا تصمیم به جدایی گرفتم . شوهرم اینقدر گریه کرد و از طرف مادرش عذرخواهی کرد که گفتم من دوستت دارم به شرطی که تا عمر دارم ریخت ننه ت رو نبینم 😂 اونم قبول کرد .

اصلا مادرشوهرم خودش ، پدرشوهره واسش ماشین شاسی بلند خریده انداخته زیر پاش ، هر ماه براش کلی مانتو میخره هر ماه کلی خرجش میکنه ،  خدا رو شکر ایشالا بیشتر براش خرج کنه ولی درکش نمیکنم خب تویی که شوهرت برات کم نمیذاره چرا چشم نداری که ببینی پسرت یه تیشرت ساده واسه زنش خریده یا داداشت زنش رو فرستاده دانشگاه . اخه چی از تو کم میشی که تحمل دیدنه خوشحالیه دیگرانو نداری درکش نمیکنم

ینی هرعواقبی داشت بگم بهشون؟اونا میخوان اطرافیانو مثال بزنن بگن زن فلانی رف دانشگاه ال شد بل شد شوهر ...

ببین سعی کن رابطه شوهرتو کم کنی با کسایی که اینطوری میگن بهش

با شوهرت صحبت کن بگو مگه خلاف شرع میکنم که نباید بفمن ، جهنم که ذهنشون کوچیک

البته خودت بهتر شرایطو درک میکنی

شوهرت یه چیزی میگه مگه میشه قایم کرد چیز به این بزرگیاونم تو یه ساختمون با شوهرت حرف بزن بگو اگه خودشون بفهمن بیشتر دعوا راه میندازن خیلی طبیعی بگو فلانی امسال دانشگاه قبول شد

خب باشه بگو الان تصمیمم عوض شده نهایتا دعوا میشه که بشه،به درک

اره دقیقا

من کلاس زبانم میرفتم ننه باباش خیلی بدشون اومد سنگ انداختن

شوهرم واساد جلوی ننش گف این زن منه بهش اعتماد دارم اختیارشم دست منه پس میزارم بره به کسی هم ربطی نداره

قربونت برررمم 😂😂😂❤❤❤❤ اخه میدونی به شوهر ادمم بستگی داره من اگه شوهرم پشتمو نمیگرفت طلاق گرفته بو ...

چقدر پستن بعضی ادما.البته ببخشا،بعضی خانواده ها به عروس رسیدنی بخیل و حسود و عهد قاجاری میشن

خداروشکر باز شوهرت پشتته

مادرش خیلی غیرقابل تحمله

دقیقا مثل مادرشوهر من

ولی منم نقشه دارم برا چزوندنش

دداشتم میخوندم اینا اومدن خواستگاری شوهرم گف دانشگا نرو نرفتم

ازدواج کردم باردار هم بودم دانشکاه هم میرفتم. خونوادش خودشونو پاره کردن که زنت جون بچه رو بخطر میندازه با پسرا میشینه روی یه صندلی.... نذار بره ولی رفتم. دکترا هم گرفتم. بعدم شاغل شدم. دیگه الان سر و صداها خوابیده😁

اصولا ادم تحصیل کرده باید افتاده متانت داشته باشه..اینا ک یکسریا از حرف زدناشون پبداس بی سوادن خیلی. ...

کیا

ادم تحصیلکرده قبل از متانت باید منطق و درک بالایی داشته باشه

و افکار سنتی ووجنسیت زده و بی منطق رو نپذیره

قدرت تفکر بالایی داشته باشه

اینا اولویته