2777
2789
عنوان

معلومه نطفه اونارو شیطان بسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 88 پست
بگو دیگه فامیله یا توهم زدی که کسی جادو گرفته؟انقد نگرانی چرا نمیری باطلش کنی؟

به نظر شما اینجور دعایی وجود داره این مشکل روحی داره بااین حرفا حساستر هم میشه اگه دعا ایقد اثرداشت همه مشکلاتشون با دعا حل میکردن

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخییی😂🎀 آره شبیهشه

به کتابم یعنی چی؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ادای مذهبی ها را در نیار که مذهبی را خراب کنی لطفاً

مذهبیا چطوری باشن خراب نمیشن؟

وقتی بگن هرکس اختیار داره هرجور میخواد باشه دیگه خراب نمیشن؟

انقد نهی از منکر نشده تو جامعه که دیگه نهی از منکر بنظر دیگران خراب کردن مذهبیاست!

اللّهم عجّل لولیک الفرج
به نظر شما اینجور دعایی وجود داره این مشکل روحی داره بااین حرفا حساستر هم میشه اگه دعا ایقد اثرداشت ...

نه قطعا هیچ قدرتی از خدا بالاتر نیست منم اعتقاد ندارم ولی بخاطر خودش میگم چون معلومه وسواس فکری داره آزارش میده

پس گناهاتون‌ خیلی کوچیک‌تر بودهخوشبحالتون

اولا که هیچ گناهی کوچیک نیست.

کوچیک شمردن گناه هم که خودش یه گناه بزرگه.

نگو خوشبحالت

همیشه دعا میکنم هیچکس تو جای من نبوده باشه.

برام دعا کن بتونم از همه گناهام توبه کنم

اللّهم عجّل لولیک الفرج
به کتابم یعنی چی؟

یعنی به کی....

مثلا کیف و کفشم 😐

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید