2777
2789
عنوان

معلومه نطفه اونارو شیطان بسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 88 پست
یعنی کسی نخواد گناه کنه افراطیه؟آره من دارم سعی میکنم تو این زمینه افراطی بشم

حالا پ و ر ن هم که ندیدی این چیه میگی

خوب تاپیک رو دیدی نیا توش

من اصلا فکر نمیکنم تو مذهبی باشی داری ادا در میاری مذهبی ها را خراب کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هموووون😂 از استارتر طلب کاره ک چرا باعث شدی گناه کنممممم

چند سال پیش یکی تاپیک زده بود جمع شید عکسمو بذارم بعد طرف مرد بود عکس جای خصوصیش گذاشته بود اگه اونو میدید چی 

کار به اسی و تاپیکش ندارم ولی اینجا هر چیزی ممکنه کسی خیلی حساس باشه اصلا وارد نمیشه اونم با این عنوانی که اسی زده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
💔

پروفت من و یاد نرگس فیلم خانه به دوش میندازه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شما تا حالا گناهی هم کردی؟ بزرگترین گناهت چی بوده؟

اعتراف به گناه که خودش یه گناه دیگست.

بیان گناه هم باعث میشه قبحش بریزه

ولی خیلی گناه کردم خیلی.

و پشیمونم و امیدوارم خدا منو ببخشه.

اللّهم عجّل لولیک الفرج

خوب دوستان مشخص شدسرکاریدبانی نی یاردرموردایشون صحبت کردم باپلیس فتاهم هماهنگ میکنم براپیگیری این قصه فکرمیکردم نوزاد داره الان مشخص شد الکیه اسکرین گرفتم ازتایپکاش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چند سال پیش یکی تاپیک زده بود جمع شید عکسمو بذارم بعد طرف مرد بود عکس جای خصوصیش گذاشته بود اگه اونو ...

والا . من خودمم مذهبیم ولی نه در این حد . اینا فقط میخوان جلوه مذهبیا رو خراب کنن ب خدا

عاشق مولانا ...  آقایون درخواست دوستی ندید . 

به کتابم

به کتابت؟🤔

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱