2777
2789
مرگ مغزی شده ولی هنوزقلبش میزنه و بقیه اعضای بدنشم دارن کارمیکنن، هنوز منتظر معجزه ای هستیم شاید برگ ...

دیگه مغزی برای زندگی نداره

کسی بعد مرگ مغزی برنگشته بدون مغز نمیشه بیشتر از چند مدت زنده موند 

دقیقا تو قانونم میگن تاریخ مرگ مغزی مساویست با فوت

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

دستگاه نمیخوان از روش بردارن شاید معجزه ای بشه

معجزه نمیشه اگه واقعا مرگ مغزی شده باشه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه مغزی برای زندگی ندارهکسی بعد مرگ مغزی برنگشته بدون مغز نمیشه بیشتر از چند مدت زنده موند دقیقا ت ...

من که انقد در مورد مرگ مغزی تو این سایت توضیح دادم دیوونه شدم 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

من که انقد در مورد مرگ مغزی تو این سایت توضیح دادم دیوونه شدم

دقیقا ....هنوزم براش دعا مبکنن 

حتی با معجزه هم برنمیگرده 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

معجزه نمیشه اگه واقعا مرگ مغزی شده باشه

دیگه چیزیه که دکترا گفتن

گفتن وقتی مامیگیم مرگ مغزی تایید شده ولی هنوز دستگاه هارو ازروش برنمیداریم یعنی منتظر یچیزی فراتر از علم پزشکی هستیم

دیگه چیزیه که دکترا گفتنگفتن وقتی مامیگیم مرگ مغزی تایید شده ولی هنوز دستگاه هارو ازروش برنمیداریم ی ...

منتظر معجزه نیستن 

احتمالا منتظر رضایت خانواده اش برای اهدا هستن