2777
2789
عنوان

هیچوقت حلال نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اجازه نمیده برم ..

لج کن بگو باید برم تو خونه راحت نیستم تازه اونجا هم کتاب هس می تونی بگیری

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

لابد بهت میگه تو هیچی نمیشی اره ؟

بابای من کل زندگیم همین بهم گفت و اره حق با اون بود😭💔

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

نه مامانم اینطور نیست چند دقیقه پیش مامانم بهش گفت کم کن کم کرد بعد ۵ دقیقه باز صداش و زیااااد‌ کرد

ازاین گوش گیر های زرد بگیر چفت میشه توی گوش اینارو بزن هدفونم بنداز روش صبح های زود تا خوابه پاشو بخون 

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
توروخدا بگو چجوری تاپیک و پاک کنم کاربریم‌ با شماره مامانمه نمیخوام ببینه

روز زوج به خصوصی نینیار پیام بده اسم تاپیکت بگو تا چند ساعت بعدش پاک میشه 

فقط روزهای زوج ساعت ۱۰ ونیم تا ۱۲ یا ۱۴ تا ۱۵ یک پیام بده برای یک تاپیک 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

قوربون خدا بشم نه من که انقدر حسرت اینکه بچم درس بخونه ..نه به پدرشما ..چی میشد خدا توروبهم میداد..

خودمم‌ همین رو میگم 

بعضی از همکلاسی هام و میبینم فقط میگم خدایا چرا

اصلا درس نمیخونن‌ ، ولی پدراشون‌ کلی کلاس و موسسه و .. ثبت نامشون‌ کرده ، بخدا هربار میرم خودکاری چیزی بخرم ازشون میبینم انقدرررر‌ کتاب میخرن ک نگم‌ ، انقدرررررراااا

یعنی هر دفعه فک کنم بیشتر از ۲۰ میلیون کتاب میخرن 

کلی آزمون و.. ثبت نام کردن

ولی نمره هاشون : نیم و بیست پنج شدم و هفتادو‌ پنج صدم و...

منی ک میخوام بخونم واقعا

هیچی ندارم

ن کتابی برام میخره

ن کلاسی ثبت نامم‌ میکنه

ن آزمونی 

اینارو بیخیال شدم

آرامش میخوام فقط 

ک ندارم 

همش حرف و تیکه و کنایه و..

همش سرو صدا

بخدا دیونه شدم دیگه

هرشب گریه و استرس و خوابای‌ بد

قلب درد

تپش قلب 

سر درد

معده درد

و..

💛🌼

لابد بهت میگه تو هیچی نمیشی اره ؟

نفرین‌ میکنه ک نشی‌ و ..

کلی نفرین میکنه

یه شب لامپ و روشن کردم درس بخونم

فقط لامپ اتاق خودم رو 

کلی نفرین کرد

کلی داد و بیداد کرد

هیچ وقت یادم نمیره چه حالی شدم

هیچوقت یادم نمیره با چه حالی امتحان و دادم و بعد اینکه از سر جلسه امتحان اومدم بیرون چقدر گریه کردم ...

💛🌼

خودمم‌ همین رو میگم بعضی از همکلاسی هام و میبینم فقط میگم خدایا چرااصلا درس نمیخونن‌ ، ولی پدراشون‌ ...

خدا نگذره ..خدا کمکت کنه ..خدا یاورت بشه ..چه نعمتی هستی تو ..حیف 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
ای خداکاش اجازه داشتم میرفتممن اسیرم

حالا بگو دیگه بگو خودتم بیا ببین همع دخترن چیز خاصی هم نیس

ازاین گوش گیر های زرد بگیر چفت میشه توی گوش اینارو بزن هدفونم بنداز روش صبح های زود تا خوابه پاشو بخ ...

چقدره قیمتش؟ یکم پول دارم ک برا یه چیز دیگه احتیاجمه 

بعدم‌ یه بار من نزدیکا‌ صبح بیدار شدم لامپ و روشن کردم درس بخونم بخدا یه کاری کرد ک هیچ وقت یادم نمیره هیچ وقت ..

بالاتر گفتم بخون

💛🌼