2777
2789

من مامام ینی تازه کارم نیستم دو سال توی جای خلوت کار کردم الان اومدم شهرمون کار کنم شرکتی شدم اما دختره رسمیه. وقتی زایشگاه بودم نه که جدید بودم برام همکاری با قسمت زایمان میزدن من رفتم پیشش وایسادم داشت بخیه میزد نگاه میکردم گفت برو پیش اون ماما من اهل توضیح نیستم در حالیکه ازش توضیح نخواستم.یه بار بچه ها بش یه خوراکی تعارف کردن که من تا حالا از اون نخورده بودم بچه ها بش گفتن بخور گفت خوشم نمیاد گفتن خوردی ازش ؟ گفت نه همه خندیدن منم خندیدم بم گفت تو نخوردی واسه چی میخندی روشو برگردوند.یه بارم بم گفت اینجاهمه نخاله ن برو از زایشگاه. اگه نمیتونی برو. حالا اوردنش اورژانس بخدا بچه ها چشم تو چشم میشیم سلام نمیکنه ولی تا پسر میبینه دورشو میگرده میخنده چایی میریزه منو میبینه رو برمیگردونه. پسرا هم میگن وااای چه دخترخوبیه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔

والا بخدا من ی دختر دایی دارم اینجوریه😂

من با پسر عموهام سالی ب ی بار اگه حوصله داشته باشم سلام میکنم بعد دختر داییم منو میبینه رو میگیره پسرعموهامو میبینه براشون بال در میاره 🙄 🤦🏻‍♀️ 😂