2777
2789
عنوان

هیچوقت حلال نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 84 پست
بابای من کل زندگیم همین بهم گفت و اره حق با اون بود😭💔

بابای منم همین بود 

نمیزاشت برا مدرسه زیاد خرج کنم کلاس و اینا که تعطیل

نمیزاشت برم کافی نت هرچی میگفتم بابا مدرسه گفته باید برم تست بزنم واسه انتخاب رشته کلی بد وبیراه که اونجا مرده تو میخوای بری فلانت کنن آخر قبول کرد با مامانم برم😞

درسام بد نبود دوست داشتم مستقل بشم باعث افتخارشون ولی اولین خاستگار اومد عروسم کرد حالا یادش افتاده منم بچشم 

البته ازش گله ندارم اون واقعا نداشت و ترسو بود منم درکش نکردم شایدم زیاده خواه بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم همین بود نمیزاشت برا مدرسه زیاد خرج کنم کلاس و اینا که تعطیلنمیزاشت برم کافی نت هرچی میگفت ...

اما بابای من داره ماهی۱۰۰میلیون کمه ولی من خرج تحصیلمم خودم دادم اخه کسی چه میدونه چند بار خواستم بمیرم بعد این همه تلاش اصلا نباید اینجوری میشد

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اما بابای من داره ماهی۱۰۰میلیون کمه ولی من خرج تحصیلمم خودم دادم اخه کسی چه میدونه چند بار خواستم بم ...

قبلا به سرنوشت اعتقاد نداشتم میگفتم آدم خودش تلاش میکنه تقدیرش میسازه 

بعد یه سری اتفاقا فهمیدم که دست ما نیست اونچه برامون مقدره اتفاق میفته بدون اینکه ما بخواییم یا متوجهش باشیم 

فقط میتونیم اون مسیرو با خوشحالی یا با ناراحتی طی کنیم 

عزیزم شبا همون ساعت ٩ باهاشون بخواب صبا ساعت ۵/۴ ک همه خوابن ساکته پاشو بخون

ی بار نزدیکای صبح بیدار شدم

تاریک بود اتاقم 

بخدا یه کاری کرد ک هیچوقت یادم نمیره‌

کلی نفرین کرد ، کلی داد و بیداد کرد ... هیچوقت یادم‌نمیره با چه حالی رفتم سر امتحان و با چه حالی اومدم بیرون و چقدر گریه کردم

بعضی وقتا از صحفه کتابا عکس میگیرم با گوشی شبا‌ می خونم ولی خیلی اذیت میشم بخدا چشمام‌ داغون شدن‌ ، چیزی هم یاد نمی گیرم اینجوری ... خیلی سخته

💛🌼

ی بار نزدیکای صبح بیدار شدمتاریک بود اتاقم بخدا یه کاری کرد ک هیچوقت یادم نمیره‌کلی نفرین کرد ، کلی ...

😢😢😢اخه نمیفهمم چرا اینجوری میکنه

با این حساب میترسم دانشگاه هم نزاره بری

چن تا خواهر برادر داری با اونام همینجوری رفتار می‌کنه؟

🤎🧸

خدا نگذره ..خدا کمکت کنه ..خدا یاورت بشه ..چه نعمتی هستی تو ..حیف

هعی‌

بخدا هرکی من و میبینه‌ ب مامانم اینا میگه کاش یه دختر مثل این داشتیم .. 😄💔 انقدر همه دوسم دارن ولی بابام نه 

بابام خیلی حسوده

دوس نداره من پیشرفت کنم ... 

خیلی اذیتم میکنه خیلی 😭😭😭😭😭 خونه برام جهنمه

بخدا هیچ اذیتی نکردم بخدا دارم قسم میخورم فقط میخوام درس بخونم همین ، فقط همین چندماه یکم رعایت کنه چی میشه؟! بخدا دلم از همه چی گرفته کاش خدا جواب بده

💛🌼