2777
2789
عنوان

هیچوقت حلال نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مامانم اینطور نیست چند دقیقه پیش مامانم بهش گفت کم کن کم کرد بعد ۵ دقیقه باز صداش و زیااااد‌ کرد

در رو جفت کن 

پس مامانت هواتو داره خیلی خوبه برو با صدای بلند به بابات بگو و بفهمون جز این راهی نیست گلم یا هدفون چیزی بزار گوشت 

من وقتی ایرپاد میزنم هیچ صدایی نمیشنوم حتی وقتی چیز پلی نمیشه

من ندارم

بعد خونه ما یه جوریه ک حتی در اتاقم‌ ببندی باز قشنگ صدا میاد اتاق ، البته اجازه نمیده در اتاقم‌ ببندم ...

حالم بهم میخوره از این وضعیت 

حالم بهم میخوره از این جهنم ک اسمش خونه س

💛🌼

من ندارمبعد خونه ما یه جوریه ک حتی در اتاقم‌ ببندی باز قشنگ صدا میاد اتاق ، البته اجازه نمیده در اتا ...

با مامانت یا اگه خواهر برادر بزرگتری داری صحبت کن 

یه گوش گیر ارزون قیمت بگیرن 

بگو سروصدا اذیتت میکنه.

در رو جفت کن پس مامانت هواتو داره خیلی خوبه برو با صدای بلند به بابات بگو و بفهمون جز این راهی نیست ...

نمیذاره‌ در رو ببندم حتی

با صدای بلند ؟ زنده ام نمیذاره‌ ..

چجوری ب کسی که خودش و زده به نفهمی‌ بفهمونم‌ ؟

این علاقه ب تلویزیون دیدن نداره از لج من امسال میره جلو تلویزیون تا آخر هم صداش و میزنه بالا ، بابا ب پیر به پیغمبر من کاری نکردم فقط میخوام درس بخونم، هیچی ازشون نمیخوام جز آرامش ، گفتم کلاس گفتن نه 

گفتم کتاب گفتن‌ نه

گفتم باشه عیب نداره کتابای درسی و می خونم

ولی انقدر اعصابم رو بهم می ریزه 

انقدر چرت و پرت میگه

ک اعصاب و حوصله برام نمونده 

💛🌼

با مامانت یا اگه خواهر برادر بزرگتری داری صحبت کن یه گوش گیر ارزون قیمت بگیرن بگو سروصدا اذیتت میکنه ...

کسی حریف این نمیشه .. فقط امیدوارم خدا جواب بده ...

بخدا انقدر گله دارم از خدا 

اشک جلو چشمام‌ و گرفته ب زور دارم تایپ میکنم

💛🌼