2777
2789
عنوان

خیلییی از بچه ها بدم میاد

465 بازدید | 46 پست

می‌دونم مادرشدن خیلی مقدسه 

ولی من واقعا خودمو هیچ وقت در جایگاه مادر شدن نمیبینم 

اون بچه های الان اکثرا توقع هاشون بالاهست...

و خب یه وقتایی نگران اینم که هیچ پسری قبول نکنه که بخواد با من ازدواج کنه

وقتیم بچه میبینم درحد ۲ مین ذوقشو میکنم 

کسی تجربه ای مثع من داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست ندارم مادر بشم 

از اول هیچ خاصی نسبت بهش نداشتم 

این چند سال اخیر هم تصمیمم قطعی شد 

موقع ازدواج هم گفتم که بچه نمیخوام

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

چندسالته؟

خب البته طبیعیه یه چیزی داریم به اسم کسانی که بچه دوست هستند و در نقطه مقابلش شما قرار میگیرین که خیلی به بچه ها علاقه‌ای ندارین

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

من بچه دوست دارم ولی از بچه داشتن میترسم و هرگز هم بچه دار نمیشم .  روزی که خواستگار قبول کنم بدون شک بهش میگم اگر بچه ای بخوای باید از پرورشگاه بگیریم...اصلا نمیتونم به دنیا آوردن ی انسان رو تحمل بکنم

بله منلزوما همه نباید مثل هم باشن تجربه های هرکس فرق داره خودم دوسال پیش عاشق بچه بودم الان نه

من هیچ وقت بچه دوست نداشتم وخب میدونی دوست ندارم بعدا عذابش بدم و حس اضافه بودن بگیره

من همون ۲مین هم ذوق نمیکنم

اصلا خوشم نمیاد 

بچه ی کسیو نگاهم نمیکنم بغل که اصلا حتی خواهرزاده یا برادرزاده هامو

ولی خودم ۲تا آوردم و بزرگ کردم خیلیم دوستشون دارم و خوشحالم که دنیا آوردمشون ماهن هر دوتا

ولی تا از آب و گل دربیان تحمل کردم

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...