2777
2789
عنوان

خیلییی از بچه ها بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا بچه دارم وکاملا باهات موافقم بچه ها از دور قشنگ هستند.  و زندگی رو از ادم سلب میکنند.  ارامش روان و روح و روان سالم و پول و وقت و خواب وحتی خورد خوراک مادر رو ازش میگیرن. اکثرا وقت ها مجبور میشی از  و نمیدونم لباست بزنی تا برا بچه خرید کنی چون اون در الویت هست. 

منم نمیخوام بچه دار شم چون بچه من به احتمال زیاد مریض به دنیا میاد 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چندسالته؟خب البته طبیعیه یه چیزی داریم به اسم کسانی که بچه دوست هستند و در نقطه مقابلش شما قرار میگی ...

۱۹ از بچگی همینطوری بودم و خب متاسفانه همه برچسب بی احساس بودن رو زدن بهم توی این مورد

۱۹ از بچگی همینطوری بودم و خب متاسفانه همه برچسب بی احساس بودن رو زدن بهم توی این مورد

نه بی احساس بودن نیست خب از بچه ها خوشت نمیاد دیگه بچه ها رو دوست داشتن یه کار سخته هرکسی نمیتونه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>