2777
2789
عنوان

خیلییی از بچه ها بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 46 پست
من همون ۲مین هم ذوق نمیکنماصلا خوشم نمیاد بچه ی کسیو نگاهم نمیکنم بغل که اصلا حتی خواهرزاده یا برادر ...

بعد الان برگردید به قبل بازم مادر شدن رو انتخاب میکنید ؟ پشیمون نیستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت بارداری و بچه داری شده سایت تبلیغ بچه نیاوردن ..

خب مگه همه باید بچه دار شن؟ اتفاقا باید تبلیغ شه که جامعه بپذیره کسایی که یچه نمیخوان افراد غیر عادی یا بی احساس نیستن فقط بچه دوست ندارن همین

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

وای دقیقا من کاش با کسی ازدواج کنم که اونم از بچه دار شدن متنفرررر باشه و بخواد دو نفری خوش بگذرونیم

اره کلی هم رو خودت کار کنی

یه زایمانش کلی بدنت بهم میریزه 

من حتی حاضرم یه دونه پاپی به سرپرستی بگیرم ولی بچه نههه

اره کلی هم رو خودت کار کنییه زایمانش کلی بدنت بهم میریزه من حتی حاضرم یه دونه پاپی به سرپرستی بگیرم ...

عزیزم اراده داشته باشی بعد زایمان میتونی بدنت رو برگردونی 

به نظرم تاپیکت بیشتر از اینکه بخواد راجب نظرات شخصیت باشه راجب تبلیغ بچه دار نشدن و به جاش نگه داشتن حیوان خانگی هست

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
برای خدا هیچ چیزی غیر ممکن نیست

ولی همون خدا کلی بچه با مشکلات ژنتیکی افریده 

خدا براش غیرممکن وجود نداره ولی جلوی بعضی چیزا رو نمیخواد بگیره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

😂😂😂منم عین شماها بودم این حرف الانتونه بعد ازدواج که ی مدتی گذشت اینقد دلتون بچه میخاد ک نگو😂از ...

😂😂😂😂

از هر طرف نگاه میکنم میبینم بچه رو به عنوان یه موجود مفت خور می‌بینم شاید بگید خودتم بچه بودی بلههه منم مفت خور بودم 🤣🤣🤣

عزیزم اراده داشته باشی بعد زایمان میتونی بدنت رو برگردونی به نظرم تاپیکت بیشتر از اینکه بخواد راجب ن ...

نه عزیزم تبلغی درکار نیست. بلاخره نسل انسان باید یه جوری ادامه پیدا کنه

وخب من خیلی وقتها این نظر رو داشتم و خب خیلی برچسب بی احساس بودن زدن بهم و فقط جهت تبادل نظر بوده