2777
2789
میدونم مربوط ب آموزشهولی ینی چی نظام قدیمالان ک ب لطف آقایون هر6سال ی بار نظام آموزشی عوض میشهمنظور ...

نظام قدیم دیگه وقتی که راهنمایی بود من خودم نظام قدیم بودم پنج تا کلاس دبستان رفتیم سه تا راهنمایی چهار تا دبیرستان که سال آخر پیش دانشگاهی بود امتحان نهایی و دیپلمم سوم دبیرستان بود چهارم دبیرستان نبود بعدش نظام کنفیکون شد دبستان شد تا ۶ کلاس راهنمایی کلا برداشته شد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
برو بابا

خلاصه اینطوری شد که ۱۳۷۹ به قبل رو میگن مشمولین نظام قدیم

۱۳۸۰ به بعد مشمولین نظام جدید

این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظام قدیم دیگه وقتی که راهنمایی بود من خودم نظام قدیم بودم پنج تا کلاس دبستان رفتیم سه تا راهنمایی چ ...

مرسی😘😘😘😘😘🌹

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

مرسی فدااااات❤️❤️❤️❤️❤️🫂

خواهش میکنم عزیزم❤️❤️

این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

به خاطر اینکه حس میکنم الان آموزشهای مجازی اساتید زیاد شده و راحت قابل دسترس هست.دوره ما اینجوری نبو ...

درسته ولی بازم خیلی پشتکار میخواد 

مرسی😘😘😘😘😘🌹

قربونت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...