2777
2789
عنوان

انقد با شوهرم رقصیدم عرق کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 87 پست

من خیلی زود متاهل شدم نه این کار و نکردم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همیشه در حال رقص با کشته مرده هامم بعد هرچقد التماااس میکنن بهشون پا نمیدم 🧘‍♀️✌️

حالا من یه چیزی بگم باورت میشه ؟؟ 

من نه کسی عاشقمه نه خودم عاشق کسیم 

نه با کسی تو رابطم 

نه خواتسکار دارم 

ولی شوهر خیالی دارم😂

امشب هم شب جمعه است شوهر خیالیتو نگه دار

وای چه نکته ای🤣🤣

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

حالا من یه چیزی بگم باورت میشه ؟؟ من نه کسی عاشقمه نه خودم عاشق کسیم نه با کسی تو رابطم نه خواتسکار ...

چرا فک کردی من واقعا با کشته مرده هام درحال رقصیدنم و اونا هم عاشقمن؟

منم دارم از توهماتم میگمم🤣

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

چند وقته اینطوریچطوری جذب نشده هی میگن قانون جذب و فلان

قانون جذب که کشک خالصه

چرا فک کردی من واقعا با کشته مرده هام درحال رقصیدنم و اونا هم عاشقمن؟منم دارم از توهماتم میگمم🤣

عهههههه

خب پسسسسسس

خیالم راحت شد فهمیدم مثه خودم زیاد هست😅

😂البته این طاهر قضیست برادر دیشب داشتم از فشار روانی تو تاریکی اتاقم ضجه میزدم 🥲

فکر کردن زیادی هم ادمو‌از پا در میاره ها.! از ما گفتن!.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

منم به تخیل نرسیدم

تو واقعیت هم که نمیاد برقصه🥲

اره میدونم ولی اینجور چیزا دست خود آدم نیست

آره. اما شاید بشه یا مقدار کنترلش کرد. 

مثلاً وقتی بجای عشق خیالی عشق واقعی بیاد تو زندگی آدم.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!