2777
2789
عنوان

انقد با شوهرم رقصیدم عرق کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برای هم حفظتون کنه

مرسی عزیزم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خیلیییییی😂تو واقعیت همیشه فکر میکنم از اینام که هیچ وقت ازدواج نمیکنم

دقیقا   منم   اینطوریم  

به  نظرم  به  درد  نخوره   

شوهر  خیالی  اینطوریه  که   اونی هست  که   خودم  میخوام  

ولی  شوهر  واقعی   اینطوری  نیس

ببخشید من متوجه نشدم چی گفتی؟؟ منطورت اینه کسی که شوهر واقعی داره خیالات عاشقانه نداره .ولی اونی که ...

سلام گلم من  دیروز نتونستم  کامل تایپ کنم چون همسرم اومد

عزیزم من مجردی دوران سختی و تعصب باری داشتم   مدام عکر های دلبری احساسی  و خاص تو جودم میرقصید  باور کن 

خلاصه دختر خوشگلی بودم    اهل دوست پسر و  بیرکن رفتم با هم جنس خودم نبودم لهم خواستگار اومد و من برای رهای ازرخونه بابا و بلع دادم   بعددسال ها زندگی بقران قسم  محبت ندیده بودم   اصلا چ فکرای میکردم   چ جیزای ب سرم اومد آقا میخواست خودش باشه و خودش  مسافرت هرگز    دور دورتو شهر اصلا  بخودا  بد تررعقده ای شده بودم  اخلاق صفر   افتۻاح بود 

کتک میخوردم ازش  تهدید   ب خاطرش رفتم دهات زندگی کروم بلکه آدم شه   اصلا ابداـ

میگفت من ب رن جماعت رو نمیدم   ب زن بخندی پررو میشه

من عقده ای شده بودم ازش   البته یک دختر دارم ازش 

من بازم نیاز ب عشق داشتم نیاز ب محبت 

باور کن شهر غریب بودم ی خطای  ندادمم  مدام مارو رها می کرد و میرفت من عمق نیاز داشتم بهش   تایمی زایمان کردم منو ول کرد

من حلالش نمیکنم 

خلاصه ب سختی ازش جدا شدم   خیلی خواستگاز داشتم  خدا یکی رو   برام معجزه کرد  قربون امام حسین برم خیلی معرفت داره  قلبم براش

یک مردی نصیبم کردهک الان کنارم خوابیده  جونم بهش بنده راستش خیلی مرده 

حالامیخام بگم  من واسه ازدواج اولم شوق  احساسی داشتم ولی  هیج چیز دریافت نکرده بودم

واس ازدواج دومم میگفتم مرد ها بلد نیستن  و انتظاری نداشتم دریافت کنم ولی  خیلی  دریافت میکنم   گاهی میگم از خدام باشه  گاهی میگم معجزهه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

سلام گلم من دیروز نتونستم کامل تایپ کنم چون همسرم اومد عزیزم من مجردی دوران سختی و تعصب باری داشتم ...

ببخشید بد تایپ کردممم  دخترم مدام  گو‌شیمومیخواس

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

سلام گلم من دیروز نتونستم کامل تایپ کنم چون همسرم اومد عزیزم من مجردی دوران سختی و تعصب باری داشتم ...

ای جانم عزیزم 

خداروشکر که بلخره به چیزی که لیاقتشو داشتی رسیدی 

امیدوارم عشقتون پایدار باشه

ای جانم عزیزم خداروشکر که بلخره به چیزی که لیاقتشو داشتی رسیدی امیدوارم عشقتون پایدار باشه

خیلی ممنون  الهی عشق   و یک مرد  عاقلی نصیبت بشه فقد ایمان بیار ب امام حسین