2777
2789
عنوان

انقد با شوهرم رقصیدم عرق کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 87 پست

عزیزمم شما ک انتظار شوهررخیالی داری و فکر های عاشقانه و  دلبرانه  با هم دارید   نمیدوم بعضی وقتی کارها برعکسه  من ازدداج سابقم   اصلا عاشقانه نبود 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

آره. اما شاید بشه یا مقدار کنترلش کرد. مثلاً وقتی بجای عشق خیالی عشق واقعی بیاد تو زندگی آدم.

من خیالاتم با زندگی واقعیم ۱۸۰درجه فرق دارع 

مثلا اینطوریم که تو زندگی واقعیم اصلا دام نمیخواد ازدواج کنم ولی تو خیالاتم دوست دارگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیالاتم با زندگی واقعیم ۱۸۰درجه فرق دارع مثلا اینطوریم که تو زندگی واقعیم اصلا دام نمیخواد ازدواج ...

ای بابا چقددددر تناقض 😂😂😂

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

عزیزمم شما ک انتظار شوهررخیالی داری و فکر های عاشقانه و دلبرانه با هم دارید نمیدوم بعضی وقتی کار ...

ببخشید من متوجه نشدم چی گفتی؟؟ 

منطورت اینه کسی که شوهر واقعی داره خیالات عاشقانه نداره .ولی اونی که نداره.، داره ؟؟؟؟

برای خودم اهنگ میزارم و میرقصم تو هم از خودت دریغ نکن برای خودت برقص درسته زندگیا سخته اما مردا هم ز ...

همسر من عروسی مون و اینا رقصید ولی تو خونه مسخره بو تا اینکه خدا دخترمون و داد دختر دو ۳ ماه رو میذاشت رو مبل براش قر میداد 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خیلیییییی😂تو واقعیت همیشه فکر میکنم از اینام که هیچ وقت ازدواج نمیکنم

ان شاء الله بزودی با فرد مورد علاقمون ازدواج میکنیم و ..

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!