2777
2789
عنوان

خسته شدم از جنگیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 47 پست
خواهش میکنم گلمخدا بزرگه اینجوری نگو🥺توکل کن به خودش

یعنی جوری درد دارم که موقع خوندن نماز نمیتونم درست بشینم تا تشهد و سلامم رو بخونم وقتی میرم سجده هم درد دارم، به خدا تو بد مشکلی گیر افتادم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم وسواس فکری عملی هم دارم، قبلا یه دوره افسردگی رو گذروندم الان دوباره به خاطر بیماریم و درد ...

منم یمدت تفسرددگی شدید داشتم همش گریه ازهمچی متنفر تاکه حرز امام جواد اندااختم دستم تموم حال بدم رفت عاای شد خوشبحتی خوشناسی و ارامش بهم برگشت توصیه میکنم بخری ببندی ب خودت همیشه همجاباهات باید باشه حتما نمازشم سعی کن بخونن برات

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خیلیییییی

یکی از اشناها منو وارد یه گروه کرد به اسم کیهان حلقه یا چه میدونم شعور کیهانی، من اصلا دلم نمیخواد برم اونجا، میگم نکنه کفر باشه، اخه مدام از لطف و رحمانیت پروردگار میگن ولی مثلا میگن باید ساعت عهد داشته باشی و بری تو نظر و فرادرمانی و تسلیم اراده خدا بشی تا روت کار انجام بده، احساس میکنم یه جوری هستن، میگم نکنه دردام زیاد شدن و خدا داره هشدار میده ازشون فاصله بگیرم 

دستور قرانی مجرب دارم برای رفع طلسم و سنگینی

درخواست بدین بفرستم متنش طولانیه

هیچوقت از خدا ناامید نشین

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

بیشتر بیماری ها برمیگرده به همون ذهن و وسواست برو دکتر با تراپی یا قرص درمان میشه بعد میبینی تمام بی ...

این بیماریم به خاطر یبوستی که ماهی یکبار بهش مبتلا میشم به وجود اومده، همه کاری دارم میکنم که یبوست نشم ولی تو دوران پریود ناخودآگاه دچارش میشم، درمونده شدم دیگه

حرز امام جواد، نماز داره؟

بله یکم سخت و زیاده نمازش کلااداب زیادداره بایدروی پوست چرم باشه خلاصه خیلی اداب داره

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

این بیماریم به خاطر یبوستی که ماهی یکبار بهش مبتلا میشم به وجود اومده، همه کاری دارم میکنم که یبوست ...

بیماری های گوارشی همه از استرس میاد وسواس استرس زاس 

تراپی و امتحان کردی؟

اگه دوست داری یبوستت برطرف شه صبحا یه لیوان آب ولرم با یه قاشق سرخالی زردچوبه بخور قهوه ام موثره 

ولی در کل تا ذهنتو نتونی کنترل کنی همیشه مریضی