2777
2789
عنوان

چقدر بعضی پرستار ها بد صحبت میکنن

1565 بازدید | 136 پست

دوستم بچه اش تو دستگاه هست 

بعد همش گریه می‌کنه میگه خدا کنه بچه ام خوب شه

بعد پرستارا همش میگن دل نبند بهش معلوم نیست بمونه یا نه 

دوستم تعریف می‌کنه میگه پرستاره می‌گفت ولمون کن بابا حالا خوبه تو شوهر کردی ما چی؟

اصلا موندیم 

شوهر دوستم پرسیده خوب میشه 

هر هر زنه خندیده 😑

گفته فکر کردی اینجا روسیه است؟

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی اینا پرستار بودن من ندیدم پرستارا اینطوری صحبت کنن کلاس کاری خودشون با این حرفا پایین نمیارن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

کلا قشر دکتر پرستار خیلی هاشون بی پرده و رک‌حرف میزنن. من دوستم چندسال پیش بچش مننژیت مغزی گرفت رفت تو کما بعد دکتر بهشون گفت یا زنده نمی‌مونه یا بمونه هم فلج و  عقب افتاده میشه! فکر کن به یکی که بچه پنج سالش رو تخت بیمارستانه اینطوری حرف بزنی

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بعضی پرستارا ن شعور دارن ن شخصیتتت

یادمه مادر زنداداشم بستری بود بادستگاه زنده بود یکی از این گوسفندا اومد ب همکارش گفت این پیرزنه ک کارش تمومه مرده الکی تخت واشغال کرده دستگاه وازش باز کنیم بعد هر هر خندیدن بعضیاشون هینقد گاون

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

چقد احمقن ... بیشعور و پست

واقعا زنه هی به خواهر شوهر دوستم میگفت برو بهش بگو بچه اش معلوم نیس بمونه یا نه

بعد شوهر دوستم با رییس بیمارستان دوسته اون سفارش کرده 

مثل چی همه پرستارا ترسیدن

علت اینکه بستری هست چیه؟ شاید راست میگن و امیدی نیست واقعیت هارو باید کم‌کم گفت ولی نه جوری ک‌ ناراحت کننده باشه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

این که خوبه 

طرف حامله بود بالا آورد 

خدمه این قدر فحشش داد؟ خب واقعا حالیتون نیس دست خودش نیست بارداره؟ 

یه بیمارم کنار تخت بابا بزرگم بود که پرستارا به خونوادش میگفتن نمیمونه نمیمونه😐

چقدر سنگدل آخه

کلا قشر دکتر پرستار خیلی هاشون بی پرده و رک‌حرف میزنن. من دوستم چندسال پیش بچش مننژیت مغزی گرفت رفت ...

بگو که بچه اش خوب شد چشم اونا دراومد 

علت اینکه بستری هست چیه؟ شاید راست میگن و امیدی نیست واقعیت هارو باید کم‌کم گفت ولی نه جوری ک‌ ناراح ...

بابا بچه زود به دنیا اومده 

الان کلی آدم اطراف ما هست بچه هاشون زود به دنیا اومدن

همشون هم میگن به ما همینو میگفتن

بعضیاشون خودشونو از دکتر بالاتر میدونن

وقتی بچم بیمارستان بود یکیشون اومد گفت دکتر گفته بچت لگنش شکسته باید کل پایین تنه شو گچ بگیرن چند ماه هم بمونی اینجا

خدا ازش نگذره انشاءالله یک شبانه روز گریه کردم تا دکتر اومد و گفت دروغ گفتن بهت من تازه میخوام برم عکسو ببینم

بعدم گم و گور شد دوسه روزی که من بیمارستان بودم نیومد اصلا تو اتاق ما. 

هیچوقت حلالش نمیکنم. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام