2777
2789
عنوان

چقدر بعضی پرستار ها بد صحبت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 136 پست
این بچه ۲۵ هفته به دنیا اومده هشتصد گرم هست یعنی واقعا هیچ امیدی نیست دست و پاش رو وقتی باهاش حرف می ...

۲۵ هفته امیدی نیست واقعا البته شاید خدا نجاتش داد ولی خب دروغ نمیگم بهت 

هیچی از بدنش تشکیل نشده تو ایران از ۲۶ هفته به زور زنده میمونن

ریه هاش کاملا نابالغه حتی نمیتونه خودش به طور طبیعی نفس بکشه حتما زیر دستگاه ونتیلاتوره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
الان چند تا فامیلای ما ۲۷ هفته ۲۶ هفته زنده موندنحالا اگر هم امیدی نیست لازم نیست مادر هر موقع میاد ...

اگر بگن زنده میمونه امید الکی بدن یروز مادره می‌ره میبینه بچش یهویی فوت شده شوکه میشه یا فکر می‌کنه بیمارستان بلایی سرش آورده و ... کم کم بهش میگن آمادگی داشته باشه

یهویی بفهمه ک خیلی بدتره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۵ هفته امیدی نیست واقعا البته شاید خدا نجاتش داد ولی خب دروغ نمیگم بهت هیچی از بدنش تشکیل نشده تو ا ...

از بس که راه رفت 

همش راه رفت اینجا برو اونجا برو 

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

مامان منم تو ای سیو بوده دیشب میگفت هر و کر راه انداختن اصلا توجه نکردم تسویه کنم حتما به واحد گزارش میکنم درمورد کارشون

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ایشالله اتاق بچه کلی سیسمونی خریدن اصلا چه چیزا همرو دوستم پرت کردن اینور اونور

دختر منم گفتن تمیدی به زندگیش نیست زندم بمونه یا کور میشه یا لال یا فلج چون نارس بود

خون کریه میکردم

هزاران بار خداروشکر روشون کم شد ساام و باهوش و خوشگله

مامان منم تو ای سیو بوده دیشب میگفت هر و کر راه انداختن اصلا توجه نکردم تسویه کنم حتما به واحد گزارش ...

اره بابا همش میگن میخندن بابای منم می‌گفت اصلا نمیزارن بخوابی

دختر منم گفتن تمیدی به زندگیش نیست زندم بمونه یا کور میشه یا لال یا فلج چون نارس بودخون کریه میکردمه ...

عزیزم قربونش بشم😘😘

چند هفته بودی گلم؟

پرستار هیچ من دکتر حروم لقمه دیدم 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

کلا قشر دکتر پرستار خیلی هاشون بی پرده و رک‌حرف میزنن. من دوستم چندسال پیش بچش مننژیت مغزی گرفت رفت ...

حالا ایشون بد حرف نزده 

وظیفشه وضعیت بیمار و به همراهش اطلاع بده 

توهین که نکرده

اگه اطلاع نمیداد و اون بچه میمرد همون پدر و مادرش ممکنه شکایت کنن که اگه وضعیت و به ما میگفتین ما فلان جا میبردیمش فلان کار براش میکردیم 

لاااایک نکنننن😤
اره بابا همش میگن میخندن بابای منم می‌گفت اصلا نمیزارن بخوابی

کاش خنده بود میگفت هی گفتن ساکت نگو درد دارم نگو فلان با خشونت رفتار کردن واقعا بعضیا چقدر بیشعورن خب فکر کن اون مریض هم کس و کارت با اونم اینطور رفتار میکنی؟

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید