2777
2789
عنوان

چقدر بعضی پرستار ها بد صحبت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 136 پست
این بچه ۲۵ هفته به دنیا اومده هشتصد گرم هست یعنی واقعا هیچ امیدی نیست دست و پاش رو وقتی باهاش حرف می ...

۲۵ هفته نمیمونه گلم... متاسفم🥺

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر دوستمم گرفته اومد خونه گفت اسمشو گذاشتم زینب که حضرت زینب نگه دارش باشه

شوهر منم گذاشتش فاطمه گفت حضرت فاطمه نجاتش میده

میخواستم بزارم تینا ولی شد فاطمه ی خوشگل من💕

انشالله که سالم بمونه و موفق باشه

خداراشکر که بهترن 💝 مادربزرگ منم تعویض مفصل انجام دادن دو روز آیسیو بودن. عمل سختیه حتما بهشون حساب ...

قربونت 💖

خیلی عمل وحشتناکی میدونستم سخت ولی نه در این حد تازه فقط یه زانو باید زانو دیگه هم عمل بشه مادرم میگه عمرا برگردم دیگه

پدربزرگت الان تو راه رفتن خوبه ؟

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

من تو بیمارستان دو قلو دیدم زود دنیا اومده بودن نمدونم چن هفتهیکی از قلا ۱۲۰۰ گرم بود ۴۰ روز دستگاه ...

چندقلو فرق داره و تِرم هستند نسبت به تک قل، توی هفته های پایین تر. تکاملشون جلوترِ تک قل هاست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شوهر منم گذاشتش فاطمه گفت حضرت فاطمه نجاتش میدهمیخواستم بزارم تینا ولی شد فاطمه ی خوشگل من💕انشالله ...

اره اینا هم میخواستن بزارن پناه 

ولی گذاشتن زینب

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

ما قزوین هستیم نمی‌دونم والا انشالله که بمونه

قطعا میمونه

اتفاقا بعدش دوقلو پسر خدابهم داد اونا 8 ماهه بودن خیلی ریز بودن علی و محمد🎀🥺میخواستم بزارم تینا، سینا، طاها شوترم رفت گذاشت علی و مخمد و فاطمه 😂💕

قربونت 💖خیلی عمل وحشتناکی میدونستم سخت ولی نه در این حد تازه فقط یه زانو باید زانو دیگه هم عمل بشه ...

نه نه حتما انجام بدن عمل دوم رو دوره ی نقاهت که بگذره عالی میشه، مادربزرگ من قبل عمل همش با ویلچر حرکت می‌کرد دور از جون مادر شما اما الان پیاده می‌ره کربلا واسه اربعین 

به مادرتون امید بدین که کامل خوب میشن 

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

اره اینا هم میخواستن بزارن پناه ولی گذاشتن زینب

خواهرم میگفت اگه میخوای نفسی از این بگیری از من بکیر

خدایی خدا خیلیی زیاد به ما لطف کرد

من 15 سال بچه دار نشدم

خون گریه میکردم چشام خیلی ضعیف شد در خد کوری عمل کردم درست شد

قطعا میمونهاتفاقا بعدش دوقلو پسر خدابهم داد اونا 8 ماهه بودن خیلی ریز بودن علی و محمد🎀🥺میخواستم بز ...

خدا برات نگهشون داره عزیزم😘😘

انشالله چهار ستون بدنشون سالم باشه 

دعا کن این نینی ما هم بمونه

مادری دعات پیش خدا میگیره 

خواهرم میگفت اگه میخوای نفسی از این بگیری از من بکیرخدایی خدا خیلیی زیاد به ما لطف کردمن 15 سال بچه ...

چند روز تو دستگاه بودم گلم ؟

کی به دنیا اومد شما می بردی خونه ؟

روزای اول دارو به دخترتون بی حال بود

مال ما اول به دنیا اومده بود دست و پاش رو تموم میداد

الان بی حال هست خیلی