2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بچه دار نشی طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 102 پست
برات متاسفم با این دیدگاهی که داری من کجا حسودی کردم؟ اینکه جای خوابش جدا کنه رابطه نباشه محبت کلامی ...

اکی من کوته بین و تنگ نظرم . تو هم که متن منو اصلا کامل نخوندی یا نفهمیدی چی میگم ولی درکل با این رفتاری که کردی بهترین تصمیم رو گرفته دمش گرم به نظرم

ریپلی نزن دیگه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

کدوم ادم احمقی فقط برای این مسائل ازدواج میکنه؟؟؟ اگر ازدواج کردن به بچه دار شدنه صد سال سیاه نمیخوا ...

سرتاپای تاپیکات رو یه بار خودت نگاه کن 

از داداشم متنفرم

از اسنپ متنفرم 

و شبیه به این 

به نظرت نباید درمان بشی؟ 

تازه تو هنوز ازدواج نکرده با این وضعیت اومدی مشاوره میدی به مردم ؟

گمشید بیرون دیگه از اینجا 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکی من کوته بین و تنگ نظرم . تو هم که متن منو اصلا کامل نخوندی یا نفهمیدی چی میگم ولی درکل با این رف ...

ده بار ریپلای زدی

بسه دیگه فشار نخور

فقط اینکه کسی که مسائل زتدگی ادمها رو به شخصیتشون ربط میده و فرافکنی میکنه بیماره نه کسی که صرفا تو شرایط بدی قرار داره

دوما به جای ریدن به علوم پزشکی شهید بهشتی برین به خودت که بجای رفتن دنبال کارهای مفید کارشناسی پرورش بچه تو رحم گرفتی

از فحشایی که دادی همه فهمیدن طرز فکرت مثل خودت یه اشتباه و ننگ بزرگه که باید پاک بشه    حالا صد بار دیگه ام ریپلای بزن منم برم درسمو بخونم که در اینده بتونم به روانی هایی مثل تو کمک کنم🤪

وقتی در اینده تو ۳۰ سالگی دارم کیف دنیا رو میبرم تو مشغول دلقک شدن و شستن کهنه ی نوه هات باش👌

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

مبارکت باشه عزیزدلم...واسه منم دعا کن💜

انشالله ب این زودی زود باردار میشی عزیزم.ورزش کن وزنت کم کن.لگنت گرم نگه دار سردیحات حذف کن فقط گرمی جات بخور 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خیلی حال به هم زنی بی عقلی دیگه ریپلی نزن

عزیزم ناراحت نباش شاید یکم دخترتون بزرگتر که بشه بهتر شه چون الان هنوز کوچکتره شاید همسرتون ذوق داره

ولی برای اون خانم که انقدر بی شرمانه قضاوت میکنن ارزو میکنم خودش تو شرایطی که برای همه ارزو میکنه قرار بگیره اونوقت واکنشش دیدنیه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

تو دیروز منی دختر البته یه دختر داشتمهرچند ک قبل دخترمم اذیت کردنم ب خاطر بچه خداروشکر تنبلیم درمان ...

مرسی از همدردیت💜

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

ببین منم تنبلی تخمدان وکیست داشتم یه لوله فالوپمم بسته بود بی عقلی کردم ب شوهرم گفتم سرکوفتم میزد ک توبچه دارنمیشی خودش رفت ازمایش داد یکی دوتادکترگفتن ک مشکلی نداره ولی وقتی ازمایششو بردم دکترتهران به شوهرم گفت ک بیشتر تومقصری الان من درمان شدم باداروی دکترولی شوهرم درمان نشده ولی دیگه زبونش بریده شد ک همش بمن سرکوفت میزد.اللنم توزیر بار نرو ک مشکل ازتوهستش بهش بگودکتربهم گفت هیچ مشکلی نداری.ی جا گفتی شوهرت ازدواج قبلی داشته ازون چرابچه  ارنشده؟

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
ببین منم تنبلی تخمدان وکیست داشتم یه لوله فالوپمم بسته بود بی عقلی کردم ب شوهرم گفتم سرکوفتم میزد ک ...

ن عزیزدلم اون ازدواج قبلی نداشته.

من نامزدی ناموفق داشتم.

اسم دکترت رو میکی عزیزم؟

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

ن عزیزدلم اون ازدواج قبلی نداشته.من نامزدی ناموفق داشتم.اسم دکترت رو میکی عزیزم؟

دکتر ریحان میردامادتهران.ببخشید ی کاربر دیگه ام بود باشرایط شما اشتباه گرفتم.خاستی جواب ازمایش شوهرتوبفرس بهت بگم مشکل داره یانه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من