2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بچه دار نشی طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2088 بازدید | 102 پست
حس میکنم خیلی فشار بهت میاد! حالا جدا از این داستانا میدونسیی کسی که صدمات شدید روحی روانی داره طرفد ...

خیلی ممنون با این واکنشت دقیقا حرف آخرمو اثبات کردی 

به هرحال اینکه شما تو زندگیتون انقد سختی کشیدین قابل ترحمه ولی قرار نیست که فکر کنید زندگی همه قراره مثل شما باشه 

و اینکه به عنوان یه توصیه دوستانه میگم اینکه وسط یه بحث به پروفایل و کاربری و تاپیک یه نفر متوسل بشی و گودرز رو به شقایق ربط بدی یعنی اینکه با زبون بی زبونی داری میگی حق با طرف مقابلته ولی چون میدونی نمیتونی خودتو اثبات کنی به این چیزا چنگ میزنی 

به هر حال امیدوارم حالت خوب بشه و اون آسیب هایی که دیدی درمان بشن 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تنبلی رو اکثرا دارن یکیش خود من فقط شما تنها کاری که باید بکنید اینکه زودتر اقدام کنید 

و درباره حرف همسرتون ببینید درست حرفش اصلاااا درست نبوده ولی صرفا بخاطر یه حرف دلیل نمیشه اسم طلاق رو به زبون بیارین طلاق به همین راحتی نیست و بعد طلاق زندگی با توجه به شرایط جامعه خیلی سخت تر میشه . هر مردی خوبی های خودشو داره و همینطور بدی ها و بعضی از مردها کلا بچه براشون خیلی مهم احتمالا شوهر شما همینطوره 

مادر دو دختر زیبا 💕
اره من که دارم تو یکی از بهترین دانشگاه های کشور درس میخونم بچه ام ولیییییی تویی که هر سال یکی میزای ...

زشته

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
به نظرم حق دارهیکی از حق هایی که شوهر داره اینه که بچه داشته باشه اگه اشکال از خودش باشه درمان میشه ...

یعنی اگر همسر آدم بچه دار نشه باید ازش جدا شد؟ ازدواج یعنی شادی و غم کنار هم بودن. من ندیدم واقعا کسی طرز فکرش اینطور باشه. شوهر استارتر طرز فکر درستی نداره، به قول مامانش بی صفته

اینستا هم ندارم، توی دنیای واقعی زندگی می کنم

بازم ممنون بابت تاییدت 😂🥹

اره اسم پروفت دختر_دیوانه 

عکس پروفت انیمه

حرفاتم که برگرفته از خزعبلات اینستاگرامی

تو نهایت جایی که با ترس و لرز رفتی دسشوییه 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

اره من که دارم تو یکی از بهترین دانشگاه های کشور درس میخونم بچه ام ولیییییی تویی که هر سال یکی میزای ...

ریدم به درسی که تو میخونی 

حتما کارشناسی ابیاری گیاهان دریایی از پیام نور غضنفر آباد ؟ خخخخ

اره اسم پروفت دختر_دیوانه عکس پروفت انیمهحرفاتم که برگرفته از خزعبلات اینستاگرامیتو نهایت جایی که با ...

امضام🙂‍↕️❤️

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

زشته

اینا یه سری بیمار روحی روانی هستن بخدا اینجا ریختن اون یکی عکس انیمه گذاشته برو کلیپ های روانشناسان رو نگاه کن اونایی که عکس پروفشون انیمه میزان عاشق انیمه هستن شدیدا ادم های ضربه دیده ای هستن که دارن تخلیه میشن 

میان تو اینترنت اینجوری صحبت میکنن بهش میگن ترول کردن

با ترول میخان تخلیه روحی روانی بشن اکثرا هم دروغگو ان میخان خودشون رو خیلی بزرگتر نشون بدن که خالی بشن

مثلا من قرار نیست بچه دار بشم یا من دستگاه جوجه کشی نیستم درحالیکه طرف کلا زیر 17 سالشه ها از کجا میدونه زندگی مشترک چیه بچه چیه 

اینا فقط میخان ساز مخالف با جامعه  و چیزای طبیعی بزنن بقیه بگن وااای چه متفاوت چه خوبن اینا

درحالیکه ریدن خبر ندارن

ببین عزیزم بخوام بر اساس فمنیسم و افکار روز دنیا نظر بدم باید این شوهر و رها کنی بری دنبال زندگیت 

اما بر اساس واقعیت که ما در کشور جهان سوم و شرایط اقتصادی افتضاح داریم زندگی می کنیم طلاق برات هیچ دستاوردی نخواهد شد جز بدتر شدن شرایط زندگیت

مگر اینکه واقعا نشه زندگی رو درست کرد و عذاب می کشی 

پس اولا اتقدر به حرفای هم فکر نکنید همسر شما هم بی تجربس کسی نیومده تو این کشور از اول بهش یاد بده چطور با جنس مخالف رفتار کنه چطور حرف بزنه و چطور باید قبل ازدواج همه چیز رو شفاف کرد 

همونطور که شما هم یاد نداری و اگر الان همسرت بیاد تاپیک بزنه خیلی وقتها دلش و بدجور شکوندی 

منظورم شخص شما نیست اکثرمون این روزها رو گذروندیم حرف زیاد به هم گفتیم الان که عمری از خودمون و زندگیمون گذشته دو نفرمون فهمیدیم چقدر اشتباه کردیم و یادآوری و فکر کردن به حرف ها و دل شکستن های نسنجیده هیچ سودی جز کینه و دورتر شدن از هم نداره

بحث نکن اقدام کن برای بچه دار شدن همسرت بچه می خواد بالأخره چی اگر بچه نمی خواستی باید اول ازدواج توافق می کردی 

اما اینکه گفته اگر بچه دار نشی طلاقت میده حرف بدی واقعا قبول دارم اما تو بی خیال شو چون حقیقتا خودت ضربه می خوری 

آنقدری که ما خانوما بخاطر حرف روح و روانمون رو به هم می ریزیم مردها اینطور نیستن 

دو فردا دیگه که بخاطر این خودخوری ها بی اعصاب شدی و بچه هم اومد تیکه های شوهرت شروع میشه 

که آی اعصاب نداری آی همش غر می زنی 

پس بخاطر حرف فاتحه اعصابت و نخون یه ک.. لق همه بگو و زندگیت و کن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خب این شوهر شماست که اینجوری شده چرا فکر میکنی همه کپی شوهرت میشن؟ بعدشم محبت بله نصف میشه اون دخترش ...

برات متاسفم با این دیدگاهی که داری من کجا حسودی کردم؟ 

اینکه جای خوابش جدا کنه رابطه نباشه محبت کلامی نباشه حفظ احترام نباشه میشه من حسودی کردم چقدر کوته بین و تنگ نظر هستید

پس خیلیا قبلا ریدن بهت که اینو زدی امضات

نه ولی خیلی از سسخلایی مثل تو وقتی تو بحث باهام کم آوردن اومدن سراغ کاربریم 😌