2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بچه دار نشی طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 102 پست
من شوهرم عاشق بچه هست اصلا به خاطر بچه ازدواج کرده بعد دنیا اومدن دخترم جاش از من جدا کرد فقط به دخ ...

خب این شوهر شماست که اینجوری شده چرا فکر میکنی همه کپی شوهرت میشن؟ بعدشم محبت بله نصف میشه اون دخترشه شیرین تره عزیز تره از خونشه

مشکل زمانی درست میشه که جایگاهتون رو خوب نمیشناسید تو الان چرا باید به بچت حسودی کنی اگه پسر به دنیا میاوردی و به جای شوهرت به اون محبت میکردی همین حس رو هم شوهرت داشت؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

به نظرم حق دارهیکی از حق هایی که شوهر داره اینه که بچه داشته باشه اگه اشکال از خودش باشه درمان میشه ...

کدوم ادم احمقی فقط برای این مسائل ازدواج میکنه؟؟؟ اگر ازدواج کردن به بچه دار شدنه صد سال سیاه نمیخوااام ازدواج کنم

واقعا متاسفم برای طرز فکری سطحی تون 

ما ازدواج میکنیم برای ارامش و اینکه تو مسیر زندگیمون یکی همراهمون باشه نه اینکه تبدیل بشیم به دستگاه جوجه کشی

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا توهم میزنید؟ زندگی واقعی رو داریم میگم ن تخیلات اینستاگرامی شما رو

از حرفتون دقیقا همچین چیزی استباط  میشه 

خداروشکر نه اینستا دارم نه تحت تاثیر مزخرفاتش قرار گرفتم فهمیدن بعضی چیزا کمی منطق میخواد همین 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

کدوم ادم احمقی فقط برای این مسائل ازدواج میکنه؟؟؟ اگر ازدواج کردن به بچه دار شدنه صد سال سیاه نمیخوا ...

شما ازدواج نکن خب ! 

برای آرامش ازدواج میکنی آیا حاضری برای یه شخص دیگه آرامش بسازی؟ آره یکی بیکاره به دنیا اومده بوده بیاد شما رو به آرامش برسونه 

چقدر توهمی صحبت میکنید

مامانم همیشه از روز اول ازدواج تا الان گفته جدا شو بی صفته

خب جدا شود .این بچه هم بیاری به ویز دیگه رو بهونه می‌کنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

از حرفتون دقیقا همچین چیزی استباط میشه خداروشکر نه اینستا دارم نه تحت تاثیر مزخرفاتش قرار گرفتم فهم ...

اصلا منظورم این نبوده ولی تا این حرف از دهن یکی درمیاد دقیقا این جواب رو همتون میدید یعنی یه جواب کپی شده هست که کردن تو مغزتون

دستگاه جوجه کشی یعنی چی ؟ بچه اوردن یه چیز نرماله 

وقتی میگی زن دستگاه جوجه کشیه خب آقایون هم میگن ما کار نمیکنیم پول نمیاریم مگه ما حساب بانکیم ؟ تو ازدواج کردی که یکی حساب بانکی باشه فقط بهت پول بده ؟ 

این موارد دو طرفه هست هر دو طرف وظیفه دارن وظیفه آقا پول درآوردن و تامین خانم هست حتی اگه خانم شاغل باشه

وظیفه ی خانم بچه آوردنه 

اوکی؟ یا بازم داستان میخای بگی 

اگه اینستا نداری خب شاید رمان زیاد میخونی رمان کم بخون 

تو جامعه طرز فکر هایی مثل فکر شما متاسفانه طرد شده 

شما ازدواج نکن خب ! برای آرامش ازدواج میکنی آیا حاضری برای یه شخص دیگه آرامش بسازی؟ آره یکی بیکاره ب ...

همه ی اینا تو زمان اشنایی گفته میشه به هر حال یکی رو پیدا میکنم که شبیه خودم باشه نه اینکه تمام فکر و ذکرش تولید مثل باشه که مباداااا نسلششش منقرض بشه

جالبه بدونی به وضوح دیدم ادم هایی که دست اورد خاصی تو زندگی ندارن بیشتر به دنبال بچه دار شدنن که خلا نرسیدن به خواسته هاشون رو پر کنن ( به خانم هایی که بچه دار میشن توهین نمیکنم منطورم کساییه که حاضرن به خاطر بچه از شریک زندگیشون طلاق بگیرن )

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

خب این شوهر شماست که اینجوری شده چرا فکر میکنی همه کپی شوهرت میشن؟ بعدشم محبت بله نصف میشه اون دخترش ...

چه ربطی به دختر و پسر داره..منم بچم دختره..شوهرم منو بیشتر از دخترم دوس داره..میگه بچمه جونم براش در میره ولی تو شریک زندگیمی

بلا استثنا تو تمام تاپیکا دعوا میشه😐منم تنبلی دارم، اما الان بچه سومم رو باردارم.از کی تا حالا تنبل ...

علامت تنبلی چیه؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

همه ی اینا تو زمان اشنایی گفته میشه به هر حال یکی رو پیدا میکنم که شبیه خودم باشه نه اینکه تمام فکر ...

تو وقتی میگی فکر و ذکر اون آقا تولید مثل نباشه

خب پس نمیتونی از اون آقا هم پول بگیری باید با جیب پر بری 

چون پول بخای ممکنه اونم بگه مگه تو با حساب بانکی ازدواج کردی؟

کسی رو نمیتونی با این ویژگی ها هم پیدا بکنی که بهش بگی من دستگاه تولید مثل نیستم همون اول بگه چشممم ملکه چشممم خودت خوب باش بیخیال بچه !!! هیشکی گردن نمیگیره 

پس اگه دنبال زندگی مشترک هستی قواعدی داره قواعدش هم همینه که هرکسی وظیفشو درست انجام بده 

بچه آوردن پرکردن خلا نیست بچه آوردن یه چیز کامل نرمال و درخواست اولیه یه زندگی مشترکه اتفاقا کسایی که ازدواج میکنن و بچه نمیارن زندگی مشترک چندان موفقی هم ندارن