2777
2789
عنوان

با آدم سمج چیکار کنیم

66 بازدید | 8 پست

بنده خدایی از فامیل که یه دختر مجرده مدام پشت سرم بدگویی میکنه . عیب جویی میکنه از همسرم و بچه هام و ...   من اوایل سعی میکردم باهاش ارتباط بگیرم چون فکرمیکردم از اینکه من کم میرم ناراحته ... اما وقتی میرفتیم پیشش محل نمیداد، مثل لالا مینشست یه گوشه .حرف نمیزد باهام.با بقیه حرف میزد .  منم دیگه نرفتم ...حالا هرجا میشینه میگه این بی مهره . فلانه .

ولی در عین حال دست از سرم هم برنمیداره . به زور میخواد خودشو به دخترم نزدیک کنه که بتونه تو زندگیم کنجکاوی کنه . سردربیاره از جزئیات زندگیم .

میدونم ته دلش حسادت داره بهم ولی چیکار کنم از دستش . 

واقعا از اینکه مدام سعی میکنه نزدیک بشه به زندگیم حرصم میگیره 

چون خبر دارم پشت سرم چیا میگه دیگه نمیخوام باهاش درارتباط باشم ولی اون ول کن نیست

بهش فکر نکن.

بگه بی مهره.  چی میشه؟ 

مگه بقیه شما رو نمیشناسن؟ همه خودشون عقل دارن و میتونن شما رو ببینن. و کسی که دائما نق بزنه خودش خراب میشه. 

ارتباط نداشته باش باهاش و به حرفاش توجه نکن وقتی ازش حس خوب نمیگیری.

بهش فکر نکن.بگه بی مهره. چی میشه؟ مگه بقیه شما رو نمیشناسن؟ همه خودشون عقل دارن و میتونن شما رو ببی ...

مشکلی با ارتباط نداشتن ندارم . اینکه به زور و به هر ترفندی میخواد به دخترم نزدیک بشه و راجع به زندگیم کنجکاوی کنه و وارد زندگیم بشه .این آزارم میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی با ارتباط نداشتن ندارم . اینکه به زور و به هر ترفندی میخواد به دخترم نزدیک بشه و راجع به زندگی ...

مثلا با چه ترفندی؟

اگه رابطتو قطع کنی چجوری میتونه به دخترت نزدیک بشه؟ 

اگه دخترت کوچیکه که رفت و آمدش دست خودته و اگه دخترت بزرگه، باهاش صحبت کن و بگو راجع به زندگیتون بهشون چیزی نگه. اون هم میبینه از دخترت چیزی در نمیاد دیگه نمیتونه تو زندگیتون دخالت کنه.

مثلا با چه ترفندی؟اگه رابطتو قطع کنی چجوری میتونه به دخترت نزدیک بشه؟ اگه دخترت کوچیکه که رفت و آمدش ...

من یه شهر دیگه زندگی میکنم. وقتی میرم شهرخودم به بهونه پدرمادرم میاد اونجا. دخترم ۷سالشه تقریبا.  با وعده و وعید و خرید اسباب بازی ازش حرف میکشه.اطلاعات ازش میگیره

من یه شهر دیگه زندگی میکنم. وقتی میرم شهرخودم به بهونه پدرمادرم میاد اونجا. دخترم ۷سالشه تقریبا. با ...

آهان. بچه تو چن روز قبل ازینکه این عتیقه بیاد ببرش خرید براش اسباب بازی بخر. و با مهربونی و محبت کردن بهش بگو هرچی فلانی پرسید بگو نمیدونم. 

دیگه شهر دوره احتمالا رابطتون کمه و ارزش دعوا کردن نداره. یه کم سرد برخورد کن و میخواد بچتو ببره بگو بچم خودش دوست نداره . و به بچت بگو هرچی ازش پرسیدن بگه نمیدونم. و هرجا خواستن ببرنش بگه نمیام. 

یا بهش بگو وقتی اونا رفتن برات جایزه میخرم که باهاشون نرفتی.

آهان. بچه تو چن روز قبل ازینکه این عتیقه بیاد ببرش خرید براش اسباب بازی بخر. و با مهربونی و محبت کرد ...

دخترم بهش گفت نمیام بیرون باهات.  بهش برخورد بعدا به داداشم و مادرم کلی پیام گله و شکایت داده بود.   چند روز بعدم گفت مادربزرگ رو خواب دیدم گفته تو برو پیش دخترش. یعنی دختر من .  به واسطه مرده و زنده میخواد نزدیک بشه به دخترم 

دخترم بهش گفت نمیام بیرون باهات. بهش برخورد بعدا به داداشم و مادرم کلی پیام گله و شکایت داده بود. ...

خب بگه به مادرت، تو پای حرفات و کارات واستا و محکم باش. بگو بچم نخواسته بره. دیکتاتوری که نیس. دوس نداره بره و بهش خوش نمیگذره. 

بذار هرچی میخواد بگه. اذیتاش تا وقتی اثر داره که برا شما مهم باشه. هروقت برات مهم نباشه دیگه اثری نداره تو زندگیت.

بذار هر چقدر دلش خواست داستان سرایی کنه. این همه آدم خرافاتی و دروغگو و ظالم؛ اینم روش. اثری روی زندگی شما نداره

خب بگه به مادرت، تو پای حرفات و کارات واستا و محکم باش. بگو بچم نخواسته بره. دیکتاتوری که نیس. دوس ن ...

میدونی اون‌ادم‌دخترخالمه.  مادرم که میاد شهرما خونه من، اون پشتش پیام گله و شکایت میده به برادرم و مادرم که چرا به ما نمیگه بیایم خونش. یا منکه میرم شهرمون چشم دیدنمو نداره.  زبونش پر از نیشه‌ .من بخاطر رفتاراش دلم نمیخواد بیاد خونم.ولی اون اونقدر حقیره که میخواد بزور خودشو جا کنه جایی که نمیخوانش