2777
2789

بعد یه هفته دیشب  پیام دادم سلام

نیم ساعته سین زد

طومار نوشت که سرم شلوغ بوده کار زیاد بوده و شبا زود خوابیدم صبحا زود بیدار شدم از صبح تا شب فقط کار کار

ببخشید و ال و بل و😏😒

من پیاماشو سین هم نزدم

الان دیدم استوری عاشقانه گذاشته😏😒

بنظرتون بهترین روش برای ادب کردنش چیه

دو روز کلا جواب شو ندم حتی پیامشم نخونم

یا سین بزنم جواب ندم

کدوم بیشتر رو مخه؟

نمیخوام دعوا راه بندازم

به خودم قول دادم صبور باشم غر نزنم

فقط میخوام در سکوت آدم شه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقانه رو واسه تو گذاشته دیگه؟

به اندازه کافی بخاطر اینجا شکاک شدم 

نامزدمه

میشه بیشتر از این شک نندازی تو جونم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

نامزد عقدی ؟ یا دوست پسر؟

نامزد

غیر عقدی

نامزدی بعد خواستگاری

به اندازه کافی بخاطر اینجا شکاک شدم نامزدمهمیشه بیشتر از این شک نندازی تو جونم

عزیزم باید واقع بین باشی حواست باشه الان دوره شناخته

با شک نیفتادن تو دلت چیزی تغییر نمیکنه

من باشم چندروز جوابش نمیدم قبلا این کارکردم وادب شد

پس منم همینکارو میکنم😒😓

نامزدغیر عقدی نامزدی بعد خواستگاری

بهش نكفتي هيجكي سرش اونقدر شلوغ نيست يه ده دقيقه نتونه با كسي كه براش مهمه صحبت كنه پس الويتت نبودم و ذوقي نداشتي ساعت نهار و استراحت نظاشته عبن ماشين فقط كار ميكرده؟!!

پیامشو جواب بده بعد یه روز و بگو اگه برات مهم بودم حداقل پنج دیقه میتونستی بهم پیام بدی و چیزی نمیشد و کارت به مشکل بر نمیخورد 

(البته خودتم باید درمورد رابطتون فکر کنی راستش اینی که یک هفته غیب میشه و تو باید اول پیام بدی اصلا قابل گذشت نیست )