2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون بعد به هفته پیام بده چه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمیخواست چهارسال نمیومد خواستگاری تا جواب بله رو بگیرهمگه دوستپسرهاینجوری حال آدمو بد میکنیدانگا ...

پس بخواد وقت خیلیی داره در حدی که بره خواستگاری ،ولی چون نمیخواد تو این هفته یه پیام یک دقیقه ای هم نداده دختر خودتو گول نزن شب که میخواد بخوابه باید به عشق تو باشه حتی دراین حد که شب به خیر عشقم ممنون که درکم میکنی

جالبه این بارم شما پیام دادی یادش افتاده ا توام هستی ! بعدم استوری عاشقانه گذاشته تگت کرده یا نه!

اگه یه بار دیگه تکرار کرد روش فکر کن که میخوای ادامه بدی یا نه به خودشم بعدازچندروز بگو که اگه تکرار ...

من کلا با شغلش مخالفم

برادر خودمم قبلا تو این شغل بود

از ساعت ۳ میرفت سرکاررر

تا شب بعدش

الان دیگه ترس از دست دادن مو نداره😕 چون مطمئن شده میمونم

گاهی که از عصبانیت میگم من میرم

میگه اشتباه کردم

به غلط کردن میفته

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

نامزدیمدوست پسرم که نیستمیخواستم ببینم قهره چیه پیام نمیدهمیخواستم ببینم مرگش چیه

تو مرحله اشنایی قبل ازدواج هستین؟ خواستگارتونن؟

اگه خواستگارتونه این رفتارش طبیعی نیس با خودت روراست باش

من چند سال پیش سنتی خواستگار داشتم ایشون عصر از شرکت که میومد خونه بعدش چون بیکار بود اسنپ کار میکرد خرج ماشین دربیاد

تو حرفاش متوجه شدم یه مدته اسنپ نمیره دقیقا از تایمی که باهم اشنا شدیم

میخواست واسم وقت بذاره

کسیکه بخواد واست وقت بذاره میذاره 

زرنگ باش

من کلا با شغلش مخالفمبرادر خودمم قبلا تو این شغل بوداز ساعت ۳ میرفت سرکارررتا شب بعدشالان دیگه ترس ا ...

اومدي همش توجيه كني جرا پيام نداده والا پزشكي كه همش ازين اتاق عمل ميره تو اون يكي هم بين عملها وقت داره يه جي بخوره يه پيام بده

اسی رابطتو بهتر از هرکسی میشناسی خودت ادم عاقل و بالغ اینجا از ابتدایی تا خانم 60ساله عضوه و هرکی یه ...

دیوونه شدم اینجا

اومدم راه حل بگیرم

بدتر دیوونم کردن

انگار آدم هر چی شد باید زرتی جدا شه

نمیگم کارش بد نبوده

نه بوده

ولی آدم باید بهم فرصت بده

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

خب نامزدته بايد بپرسي جرا نبوده بايدبازخواست كني

من هیچی نگفتم

خودش ترسیدطومار نوشت

ببخشید و 

من فقط نوشتم سلام

دیگه چی بگم بهش

مطمعنی پای کسی وسط نیس؟؟اخه من یساعت ج پیام ندم پارتنرم از شهر خودش میاد شهر ما چجوری حتی یه پیام بب ...

دیگه انقد پز ندید 

کسی هم با یک ساعت جواب پیام ندادن نمیره شهری دیگه 

تو مرحله اشنایی قبل ازدواج هستین؟ خواستگارتونن؟اگه خواستگارتونه این رفتارش طبیعی نیس با خودت روراست ...

ازدواج مون کاملا عاشقانه ست

من هر وقت عصبی میشم میگم دیگه نمیتونم ادامه بدم

التماس میکنه که نه غلط کردم

من اصلا بزور نگه ش نداشتم

تا ترس از دست دادن مو داشت

همیشه بود

الان یه مدتی مطمین شده همیشه هستم

اینجوری بیخیال شده

همه چیزش خوبه

فقط بیخیاله

دیگه انقد پز ندید کسی هم با یک ساعت جواب پیام ندادن نمیره شهری دیگه

ولشون کن

😓😭😂

میخوان بگن طرفشون چقدر عاشقشونههههههه

نمیدونن با حرفشون چقدر آدم ناراحت میشه

الان بحث یه چیز دیگه بود

همه دارن از همسرای فوق عاشقشون میگننمم

دیگه انقد پز ندید کسی هم با یک ساعت جواب پیام ندادن نمیره شهری دیگه

خیلی تاسف باره برام که اینو پز می‌بینید چقدر خوشبختم که این پز دادنه . اتفاقا می‌ره چون واستون پیش نیومده درکش عجیبه همینطور که من ماشین کادو نگرفتم ولی دوستم گرفت و قابل باور نبود برام تادیدم