2777
2789
عنوان

داشتم حرکت زشت زن داداشمو به شوهرم تعریف میکردم که

| مشاهده متن کامل بحث + 5616 بازدید | 149 پست
اتقاقا راست میگه، منم هیچی نمیگفتم یکی دوبار فحش دادم الان شوهرمم یاد گرفته😐دیگه دارم ترک میکنم.همش ...

واقعا حریم حفظ بشه و عادی نشه گفتن این کلمات بهترین کاره 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت فرمونشو ندیدم تا حالا ماشبن نداریم در آینده میام میگم چجوری بود 🤭🤭🤭🤭🤭

آها همونه پس ..حالا انشالله ماشین بخرین اونجا دیگه تو بهش میگی مرد یکم عفت کلام داشته باش 😁😂

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
اره اتفاقا خیلی در مورد تربیت بچه حساسه و به شدت مسئولیت پذیر و میگه تا توانایی تربیت و توانایی م ...

تربیت بچه تو این زمونه خیلی سخته، من دهه هشتادی هایی میبینم که هرکاری میکنن هر حرفی میزنن و اینا براشون عادیه متاسفانه (با عرض معذرت از دهه هشتادی های عزیز، منظورم همه نیستن، برادر خودم دهه هشتادیه)

همسر من خیلی پاستوریزه هست واصلا فحش نمیده. ام من عوضش رو درمیارم!! گاها سرش رو تکون میده و با تعجب ...

شما هم سعی کن اون حریم رو نشکونی تا اونم به خودش اجازه نده یه وقت از اون کلمات علیه خودت استفاده کنه 

به قول دوستان باید خداروشکر کرد   چون واقعا عفت کلام داشتن و خوش اخلاقی نعمت بزرگیه 

آها همونه پس ..حالا انشالله ماشین بخرین اونجا دیگه تو بهش میگی مرد یکم عفت کلام داشته باش 😁😂

😁😁😁 دیدم بی ادبی کرد سوئیچ ماشین رو دیگه بهش نمیدم 

شما هم سعی کن اون حریم رو نشکونی تا اونم به خودش اجازه نده یه وقت از اون کلمات علیه خودت استفاده کنه ...

به همسرم فحش نمیدم که. مثلا داریم حرف میزنیم میگم فلانی خیلی کث ا ف ت هست!! یا خیلی بیشعوره. موقع رانندگی به رانندگانی که جلورو میگیرن یا بد رانندگی میکنند و...