2777
2789
عنوان

باطل کردن سحر

46 بازدید | 4 پست

دوستان من یه دخترخاله دارم خیلی خوشگله و شوهرش اصلا بهش نمیخوره، تپل و سیاه و زششششت، اینا با اینحال زندگیشون خیلی عاشقانه بود، جاریش همیشه بهشون حسادت میکرد چون از شوهرش محبت نمیدید، تا اینکه دوماه پیش یهو شوهر دخترخالم گفت نمیخوامت و گرفتش به باد کتک و بهش گفت برو از زندگیم، هرچی دخترخالم اشک ریخت که مگه چیکار کردم اون گفت هیچ کاری فقط نمیخوامت، اینا دوتا بچه دارن ، بچه ها مدام بهونه باباشونو میگیرن، الان متوجه شدیم که پای جاریش وسطه، اون نمیذاره شوهر این برگرده و حتی بهش گفته ما مهریه زنتو میدیم طلاقش بده😵، مطمئنیم که با سحر و جادو رفته جلو، کسی هست راهی برای باطل کردنش بلد باشه؟ آخه سرکتاب باز کردیم پیش یکی گفت ستاره ی این زن رو برای شوهرش خاموش کردن😔، دخترخالم فقط بخاطر بچه هاش که دربدر شدن و صبح تا شب بهونه باباشونو میگیرن میخواد برگرده به زندگیش، همش غصه میخوره میگه ۲۰ روز قبل از اینکه اینطوری شه برام کلی طلا و گوشی آیفون ۱۴ پرومکس خرید آخه چرا اینطوری شد، دادگاهم رفتن قاضی به شوهره گفته دختر به این خانمی و باوقاری و موجهی خب چشه شوهره گفته دیگه دوسش ندارم

اینو هم اضافه کنم که زیبایی دختر خالم و اخلاقش و عشق به شوهر و زندگیش طوریه که محاله کسی دوسش نداشته باشه، چشمای درشت و عسلی، موهای بور و صورت سفید با گونه های صورتی خدادای، دماغش انگاری چندبار عمل کرده انقدر خوش فرم و کوچیکه، حتی لحن صداش انقدر ناز و ظریفه که نگو, پس نمیشه گفت حتما دلشو زده، نه، الانم شوهره مخارجشونو میده و حتی دخترخالم سر زندگیشه ولی شوهرش نمیاد خونه و یه روز که خونه نبودن اومده کل وسایلشم جمع کرده رفته خونه برادرش که همین جاری عفریته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.