2777
2789
دوتا بچه دارم وگرنه خودمم میفهمم

بره گم شع،منی که میگم مادر تا مرگ هم باید تحمل کنه بخاطر بچه ولی این کثافت رو باید بندازی دور فقط .من بودم شاید باورت نشه پول میدادم آنقدر بزننش تا حد مرگ فقط نمیره بشینه رو ویلچر 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

قضیه دسته چک چیه دردسر نشه برات

یه دست چک شوهرم برام گرفت

الان دسته اونه و امضامم میدونه خودش چکو میکشه خودش میده خودش ثبت میکنه

الا سه تا برگه مونده فقط ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دست چک شوهرم برام گرفتالان دسته اونه و امضامم میدونه خودش چکو میکشه خودش میده خودش ثبت میکنهالا س ...

برو شکایت همینا رو بگو

تو که شوهرتو میشناختی چرا قبول کردی دسته چک بگیری؟؟ بعدم به هر کسی دسته چک نمیدن!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دارم دوتا

هیچی دیگه بسوز و بساز 

بعدا بچه ها رو شاید تونستی بهونه کنی برگردی شهر ،نمیدونم والا

شایدم اگر بری دیگه برنگرده ،اگر فکر میکنی اینجوریه ،بمون مقاومت کن بخاطر بچه هات ،همه دارن پیشرفت میکنن شوهرت تو میخواد پس رفت کنه 

یه دعا هست بخون همسرت مطیعت بشه

اگه با دعا خوندن قرار بود مردم و جادو کرد که دیگه هیچ کس با هیچ کس مشکل نداشت!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.