2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو وقتی نمیفهمی زنت الویت زندگیت هست چرا ازدواج کردی من تشکیل خانواده ای با تو نمیبینم تو هنوز مجردی داری دنبال زندگی با خانواده قبلیت هستی برو با مامان جونت زندگی کن تو زن و زندگی به دردت نمیخوره برام دیگه اهمیتی نداری الویت صدمم دیگه نیستی تو پسر مردمی پسر مردم برام ارزشی نداره

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
بچه ها با چنین پدری حال خوبی دارن؟بچه ای ک مقابلش ب مادرش بی احترامی میشه روان براش نمیمونه

با بچه ها عالیه

با منم خوبه خسیس نیست دلسوزه ولی تا وقتی ک بحث خانوادش نباشه

توروخدا با پسرایی ک عاشق مادرشونن ازدواج نکنین

مادر جاش رو سر آدم ولی تا این حد ک بخوای زندگیتو بخاطرش خراب کنی اصلااااا

چرا وقتی همون اول شناختی ازش باردار شدی قربونت برم اخه

هیچی خانه دارشوهرم منو برد بانک گرفتگفت مال من تموم شده و اینا منم رفتممیدونم خیلی احمقم و ساده ام

شوهر خاله منم برای خالم گرفت

ورشکست شدن 

خالم فراری بود یه مدت فکر کن ،نمیدونی چه استرسی داشتیم ،تا اینکه یکی دلش سوخت از فامیلای شوهرش ،اومد چکارو جمع کرد

وای این دیگه چه سگیه که داری باهاش زندگی میکنی؟

چرا فکر میکنی چون بچه داری باید بسوزی و بسازی؟

بچه اون جایی به دردت میخوره که شوهرت بهت احترام بذاره اونام یاد بگیرن ، عمه ی من دوتا بچه داشت شوهرش بهش خیانت کرد جدا شد بجای مهریه دوتا بچه هاشو برداشت رفت تو خونه این و اون کار کرد بچه هارو بزرگ کرد فرستاد دانشگاه 

آخرش بچه هاش رفتن دارن با نامادری زندگی میکنن یعنی اونو به مادرشون ترجیح دادن 

عاقل باش برو جدا شو زندگیتو بکن برای چی جایی موندی که ارزش نداری 

بهش بگو اگه اینجوریه گوه خوردی با همون ننه بابات اومدی منو گرفتی بگو بدبخت اونی که آدم حساب نمیکنه منم تو هیچ گوهی نیستی 

جواب بی احترامی بی احترامیه جلوش کوتاه اومدی که همچین گوهایی میخوره 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
جادو نیست

اگه همچین کسی که اسی توصیف کرد قراره با یه دعا بشه «مطیع» اگه اسمش اگه جادو نیست چیه؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

عزیزم تو بیشتر تاپیک هات بودم وقتی پدرت اجازه نمیده بمونی خونش ،شوهرت هم بیشتر سو استفاده می‌کنه چقدر جوابشو میدی وقتی چاره ای نداری شوهرت هم به حرفت گوش نمی‌ده ،چرا با زبونت باعث میشی بیشتر تحقیر توهین بشنوی،عزیزحان اونی جواب میده و نمی خوام نمی کنم می‌کنه که جایی برای رفتن داشته باشه ولی شما فقط داری روحیه ی بچه هاتو با این دعواها خراب میکنی

عزیزم اگه با دعا مطیع میشدن دادگاه های خانواده پر نبود از ادم هایی که در حال طلاقن بچز دعا چیزهای دی ...

عزیزم دعای بد نیست که

اینکه میگی دادگاه خانواده پره بله موافقم 

دلیلش هم در اولویت اول درک نداشتن مرد هاست 

توروخدا با پسرایی ک عاشق مادرشونن ازدواج نکنینمادر جاش رو سر آدم ولی تا این حد ک بخوای زندگیتو بخاطر ...

مطمین باش این زمان مجردیش ۶ ماه ۶ ماه هم خونه نمیرفته!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.