2777
2789
عنوان

توی حموم سوسک اومد رو صورتم 😭😭😭

132 بازدید | 15 پست

وای خدایا مرده شور این خونه جدیده رو ببرن پر از سوسکای بزرگه تو حموم اومد رو موهام بعدشم اومد رو صورتم هنوز حسش میکنم دلم میخاد خودمو بکشم خونه قبلیمون کلی مورچه داشت  صد رحمت به اون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار تو عمق خواب بودم یه سوسک اومد رو گردنم زیر چونم یهو پریدم از خواب زدمش کنار مامانمو بیدار کردم بیاد بگیرتش تا چند شب هر نیم ساعت از خواب میپریدم و دور و اطرافو نگاه میکردم حشره ای نباشه. 

همسایمون کلی اشغال جمع میکنه بفروشه به کهنه فروش با اینکه وضعشون خوبه ماشالله دو تا خونه دو تا ماشین دارن بعد همه سوسک کرده خونشونو ماهم درو باز بسته میکنیم رفت و امد میکنیم میاد داخل خونه. 

من یبار تو عمق خواب بودم یه سوسک اومد رو گردنم زیر چونم یهو پریدم از خواب زدمش کنار مامانمو بیدار کر ...

وای منم تو حموم دست خودم نبود هی همه جامو میخاروندم انقدر گریه کردم و هی دست کشیدم رو صورتم هنوزم حسش میکنم کثافتو 

وای منم تو حموم دست خودم نبود هی همه جامو میخاروندم انقدر گریه کردم و هی دست کشیدم رو صورتم هنوزم حس ...

وای من اگه دهن باز میخوابیدم میرف داخل دهنم معلوم نیست از کجاهام رد شده تو خواب عمیق بودم چون رو گردنم حساسم باعث شد بیدار شم