2777
2789
عنوان

همونیم که به پزشکی ایران خندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4186 بازدید | 127 پست
اینو جهت آگاهی بیشتر خدمتون میگم اپرا جاناول مشهده،دوم تهرانه،سوم بهشتیه،چهارم اصفهانه،پنجم ایرانهدا ...

ممنونم عزیزم

توی تهران رو گفتم 

وگرنه توی ایران بین علوم پزشکی تهران و مشهد رقابت زیاده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم انقدر ادعا دارا چرا بهشتی یا تهران نیاوردن 😂😂😂

همین که پزشکی اوردند خیلیه،بین ۴۰۰-۵۰۰ هزار نفر متقاضی توی رشته تجربی، پزشکی اوردن هم رتبه خوبی میخواد و هم تراز بالایی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
اینو جهت آگاهی بیشتر خدمتون میگم اپرا جاناول مشهده،دوم تهرانه،سوم بهشتیه،چهارم اصفهانه،پنجم ایرانهدا ...

همون منم میگم تیپ ۳ هست کسی باور نمیکنه مثل دانشگاه جیرفت میمونه

سومین پس شهید بهشتی و تهران و شیراز چی پس 🤣🤣نه عزیزم

ایران از شیراز بالاتره 

اونیم ک دانشگاه ایران پزشکی اورده حتما رتبه خیلی خوبی اورده که تونسته برا اونجا

به شمام ربطی نداره چرا تهران و بهشتی نتونسته بزنه

هرچند تهران خیلی تاپه دیگه زیر 200/300میخاد براش

اما شهید بهشتی و ایران معمولا انتخاب دوم هست که بینشون انتخاب میکنن کدومو برن 

اینم ایرانو انتخاب کرده

واقعا درتعجبم چطور بعضیا میتونن اینقدر حسود باشن که چشم دیدن نوه عمه رو هم نداشته باشن 

اخه اون چه ربطی ب تو داره 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

پزشکی از مهندسی هم بدتره الان وضعیتش اشباع بازار کار خراب به پزشک عمومی ماهی ۱۰ هم نمیدن

تخصص چشم سخت ترین تخصص هست و بسیار پولساز شوهر عمه و پسر عمم هر دو جراح ومتخصص چشم هستند و خیلی پولدارن

انی وی اون داره پزشکیشو میخونه و خانم دکتر میشه

لول و جایگاهشو داره و پولشم در میاره 

همون موقع که یه بیکار تو سایت واسش تاپیک میزنه و حسودیشو میکنه

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

همون منم میگم تیپ ۳ هست کسی باور نمیکنه مثل دانشگاه جیرفت میمونه

اصلا شما برو پزشکی تعهدی بیار. که قبولیش راحتتر از دانشگاه ایران هست.میتونی؟

یا حتی پزشکی آزاد ؟ میتونی ؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

درسته تو تیپ بندی علمی اینجوریه 

ولی  تو انتخاب رشته معمولا گزینه های اول مث همونه که  اپرا گفت 

تهران بهشتی ایران 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

اصلا اون دختر دانشگاه دوقوز اباد قبول شده، خودش كه خوشحاله دلش خوشه ، پس شما انقدر فشار نخور واسه پوستت خوب نيست گلم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر