2777
2789
عنوان

مجردای بالای بیست و پنج بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 29 پست

منم خواهرم همسن شماست تا حالا یدونه خواستگار جدی هم نداشته خیلی ناراحت و افسردست خیلیی همه دوستاش متاهلن همه حتی چند تا بچه هاشون مدرسه میرن

این خیلی ناراحته دیگه خیلی براش دعا میکنم یه همسر خوب نصیبش بشه

انشاالله برای شما هم یه همسر خوب جور بشه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

بله درسته ارامش مهمترهمنظورم این بود از این لحاظ میگن ازدواج بعد ۲۵ مورد خوب کم میشه یعنی کسایی که م ...

نه اینطوری نیست 

چند سال قبل یک پسر ۳۶ساله اقوام که خانواده خوب و شغل مناسبی داشت با یک دختر ۳۲ساله ازدواج کردن  الانم بچه دارن و خوشبختن

خانواده های عاقل برای پسر سن بالا دنبال دختر کم سن نمیرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری ک من فهمیدم ناچارا مجرد موندی انتخاب خودت نیس ولی من انتخاب خودمه و راضیم چند سالم ازت بزرگت ...

من از ۲۰ سالگی دوست داشتم ازدواج کنم اما نه باهرکسی

خواستگار هم داشتم ولی دلخواه من نبودن...نمیخواستم از مجبوری ازدواج کنم ...

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
منم خواهرم همسن شماست تا حالا یدونه خواستگار جدی هم نداشته خیلی ناراحت و افسردست خیلیی همه دوستاش مت ...

ممنون عزیزم

انشالله برای خواهرتون بزودی یک مورد خوب و جدی بیاد خوشبخت بشه

درکشون میکنم منم هرکیو میبینم همسن خودم بچه دارن حتی تو مجازی اینستا میبینم دخترا زود ازدواج میکنن

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
نه اینطوری نیست چند سال قبل یک پسر ۳۶ساله اقوام که خانواده خوب و شغل مناسبی داشت با یک دختر ۳۲ساله ا ...

خوبه

الان برای من پسرای ۳۵ ۳۶ ۳۷ حتی ۴۲ ساله خواستگاری میان

موقعیت مالیشون هم خوب بود  اما ردشون کردم به خاطر اختلاف سنی

خوبهالان برای من پسرای ۳۵ ۳۶ ۳۷ حتی ۴۲ ساله خواستگاری میانموقعیت مالیشون هم خوب بود اما ردشون کردم ...

امیدوارم آدم مناسب خودت رو پیدا کنی

در اجتماع باش و اگر اجازه داری همراه تورها گردش برو 

من 40سالمم بود تا اونزمانم خواستگار داشتم چه ربطی داره

نمیدونم والا...

برای من همین الانشم پسرای خیلی سن بالاتر از خودم میان۳۵ ۳۷

برای اکثر مردم سن دختر مهمه

استثناهم هست 

شرایط الان فرق کرده همسنای شما مثل قدیما قانع نیسن فشار روانی رو دختر زیاده الان و پسرا هم که از ترس ...

هرچقدر وضعیت بد باشه بازم ازدواج زیاد هست

الان پسرای دهه هشتادی فامیلمون از دهه شصتیا سبقت گرفتن دارن دوماد میشن