2777
2789
عنوان

مامانای که بچشون آلرژی شدید داشته فقط شیرسازگار بوده کمکم میکنید😢

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 130 پست
فلافل خونگی با روغن سالم و کم سرخ شده خیلی خوبهالبته بدون ذره ای فلفلبیرونیارو منم گاهی هوس میکنه می ...

این اوایل سال داشت تف میکرد دیگه نکرد الانم باد گلو اروغ میزنه میپرسم میگه نمیسوزه ولی گاهی میگه حالم بدشد فکرکنم بوی غذا میاد دهنش ولی سوزشو عادت کرده یا بروز نمیده نمیدونم 

فلافل بیرونم تند باشه نمیدم چون نمیخوره خودمم به فلفل زیاد حساسم نفخ میکنم واسه همین هرچی بتونم اونم میتونه چون ۳ سال کامل فلفل نخوردم بخاطر شیردهی حساس تر شدم 

اره همسرم میگه یادبگیر مواد بیرونم نباشه باید همت کنم از خراب کردن و حیف و میل کردن میترسم اینجور چیزا تمرکز میخواد باید تنها باشم ولی اینم حتما

ماهی رو کلا طب سنتی رد کردهلیموشیرین خوبه بدهپرتقالو تا درمان رفلاکس نده بعدش همه چی ازادهابلیموعسلو ...

جدی نشنیده بودم گوشت و مرغ نمیخوره ماهی ام نخوره هیچی دیگه همسرم میگم شترمرغ بگیر خودش دوس نداره اونم شده عذاب برام مرد ۵۰ ساله واسم اداهایی داره از بچم بدتر بچمم تقلید میکنه بیشتر عصبی میشم هرچی ام میگم میگه نمیتونم بخورم امروز لوبیا پلو میخوره فردا میگه دوس ندارم و بچمم همین کارو میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون اماده ها معلوم نیست چیا قاطی داره متوجه میشید فلفل نداره نمک پاش جطوریه دو تا تکون میدم چقدر ...

فلفلم دارن اذیت میشه یه وعده بیشتر بخوره فعلا با بچه کوچیک وقت ندارم خونگی درست کنم براش

همونم نریز

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

ازشون راهنمایی گرفتید؟

نه تو گروه میگن میخونم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

نه تو گروه میگن میخونم

گروه عجیبی دارن پرسیدم پزشکید گفت ن گفتم طب سنتی بلدید گفت ن مهندسی صنایع خوندم بعد وارد کانالش شدم از عوارض کرونا و ... اینا میگفت و دارو تجویزمزکرد و تجزیه تحلیل ازمایش به صورت حضوری دارن اخه شنبه برای پسرم ازمایش دادیم کلی ترسوند منو گفت جواب بیاد نظرمو میگم خواستی گوش کن نخواستی گوش نکن ولی تجویز دارو برام تعجب داشت

گروه عجیبی دارن پرسیدم پزشکید گفت ن گفتم طب سنتی بلدید گفت ن مهندسی صنایع خوندم بعد وارد کانالش شدم ...

اون گله رزه گروه داره؟

من ندیدم گروهشو

از خودش لینک گرفتی

اون گله رزه گروه داره؟من ندیدم گروهشواز خودش لینک گرفتی

خودش بعد صحبت و اینا برام لینک فرستاد دیدم خودش مدیره و درباره کرونا مطلب گذاشته و تفسیر ازمایش میکنه و دارو تجویز میکنه میخوام اول جواب ازمایش و بگیرم ببینم چه نظری داره بعد بگم چطور میگید پزشک نیستید طب سنتی نخوندید اینارو از کجا میدونید و کلاس حضوری هم داره عین استاد شایدم پزشکه نخواسته لو بره

خودش بعد صحبت و اینا برام لینک فرستاد دیدم خودش مدیره و درباره کرونا مطلب گذاشته و تفسیر ازمایش میکن ...

لینکو بفرست بیام ببینم