2777
2789

عمم با خواهر شوهرش تو یه ساختمان میشن 

دختر عمم صبح بهم زنگ زد که واسه مامان تولد میگیریم فقط خو‌دمونیم به تو‌میگم دوست داری بیا

منم یه کادو گرفتم رفتم تو رستوران بود 

به من گفته بودن ۶ خودشون ۵ونیم رفته بودن 

من دقیقا ۶ رسیدم‌

بعد‌ که رفتم داخل من نمیدونستم عمم نمیدونه دستم کادو‌ بود وسط رستوران یه سلام کلی به همه دادم 

اتفاقا به خواهر شوهر عمه هم سلام دادم بعد رفتم عممو بغل کردم تبریک گفتم کادوشو دادم 

دیدما عمه چیزی نمیدونه 

نشستم از همون لحظه این خواهر شوهر گیر داد به من 

پشت سرم چقدررر حرف زد همونجا ها رفت تو قیافه 

ارههه کادو میاره 

بهم سلام نکرد حالمو نپرسید 

دیر اومد ادمای سطح پایین ادمارو منتظر میذارن دیگه تیکه نموند که نندازه 

منم نمیفهمم این منظورش منه اصلا حواسم نبود یهو‌ وسطا گفتم عمه جون حالت چطوره(به زبون دختر عمم بهش عمه میگم) 

گفت مونده بود رفتنی میپرسیدی دیگهه

بازم نفهمیدم گفتم چرا چیزی شده؟

گفت اره خب نپرسیدی گفتم اهااان ببخشید عمه من کلی سلام کردم حواسم نبود منظوری نداشتم گفتم باشه دیگ خوشبخت باشی 

اومدم خونه عمم 

عمم هم میگه نه تو‌باید تک تک سلام میدادی

بابا من‌چبدونم فکر کنم زیادی سادم😂

اصلا تازگیا بعد فوت مامانم یجوری شدم حواسم جمع نیست 

خلاصه که زهرمار همه کرد با قیافه گرفتناش انقدر ادا در اورد همه ناراحت بودن

منم سنم زیاد نیست بخدا ۲۴ سالمه اولین بار بود بدون‌مامانم رفتم جایی مثل مهمونی 

شاید بی ربطه 

من‌ بهوونه از دست دادن مامانمو میگیرم

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه لحاظایی روابط غربی رو میپسندم

اهمیت به خانواده تو ایران خیلی خوبه ولی این رفتارا و تعارفات و توقعات واقعا اضافیه

بیاییم دست بوستون؟؟

البته ما که رفتار شما رو ندیدیم...

خدا مادرتو رحمت کنه فکرشو نکن

خدا مادرتو رحمت کنه جانم .اون زیادی توقع داشته 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو