2777
2789
عنوان

مجردای بالای بیست و پنج بیاین

201 بازدید | 29 پست

مجردیتون چطوره؟

من سال جدید میرم توی ۲۵ سالگی

و هنوز مجردم

هر چی دختر دیدم چه تو فامیل چه غریبه چه همکلاسی های دانشگام، تو سن من یا متاهل بودن یا حداقل نامزد داشتن

اما من هیچی 

‌تا حالا باهیچ پسری وارد رابطه نشدم

یه حس ترس و جاموندگی دارم

الان حتما خیلیا میگن مجردی بهتره!!!

هرچیزی جای خودشو داره خدا ادمارو جفت آفریده...ادم تو وجودش یه نیازایی داره ...دوست داره یه چیزایی تجربه کنه

اتفاقا دخترایی که دیدم بین ۲۰ تا ۲۵ شوهر کردن خیلی موفق و خوشبخت شدن 

خیلیاهم دیدم تو ین بالا ازدواج کردن شکست خوردن جدا شدن

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

احتمال اشتباه در سن کم بسیار زیاد تره

درهرحال متاهلی اونقدر خاص نیست که زود درگیر بشی

من الان البته سالهاست ازدواج کردم.ولی یه زمان سن شما مجرد بودم و تازه فکر میکردم چه خوب زود درگیر نشدم

جا نموندی کلی وقت هست برای پیدا کردن یه آدم مناسب خودت

اتفاقا دوستای من که بعد من ازدواج کردن خوشبخت ترن ۲۸ ۳۰ ۳۲ ۳۵ ازدواج کردن  من ۲۶سالم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همسنتم تقریبا و مجردم واقعا اذیتم دیگه 

دیگه هیچ حسی ندارم به ازدواج به رابطه 

به هیچیییییییی

نا امید شدم از خدا 

خسته شدمممم

چرا برای من نمیشه دیگه 

چرااااااا نمیشه خسته شدم واقعا

یعنی خدا منو نمیبینه

آپ ادم و حوا سرچ کن برا ازدواج

این سایتا اصلا خوب نیست شان دخترا میاد پایین

خوبه همینطوری یکی پیدا بشه

نه اینکه بری سایت! یعنی علنا داری میگی دنبال شوهرم هرکی میخوهد بیاد خواستگاریم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
این سایتا اصلا خوب نیست شان دخترا میاد پایینخوبه همینطوری یکی پیدا بشهنه اینکه بری سایت! یعنی علنا د ...

دختری ک داره میشه ۴۰ سالش 

بنظرت تا چندسال وایسه

پسرهمسن خودش هم بچه دارن

سلام اقا هسم 

یه چیزی بگم باکسی که دوسش نداری و درهرقالبی میخوای باهاش ازدواج کنی زندگیت جهنم میشه ،مگر اینکه پولدار باش و سرخوش و بتونه تا جایی خوشبختت کنه و حداقل ارامش باشه تو زندگیت 

احتمال اشتباه در سن کم بسیار زیاد ترهدرهرحال متاهلی اونقدر خاص نیست که زود درگیر بشیمن الان البته سا ...

مثلا دوستاتون با چه موردایی ازدواج کردن؟ شوهراشون شغلشون چیه

میگن دختر بعد ۲۵ خواستگاراش تک و توک و بدردنخور میشه

منم همسنتم تقریبا و مجردم واقعا اذیتم دیگه دیگه هیچ حسی ندارم به ازدواج به رابطه به هیچیییییییینا ام ...

عزیزم توچی خواستگار داری؟ تا حالا با کسی آشنا شدی؟

مثلا دوستاتون با چه موردایی ازدواج کردن؟ شوهراشون شغلشون چیهمیگن دختر بعد ۲۵ خواستگاراش تک و توک و ب ...

همه چی مالی نیست عزیزم

من تا حالا فکر نکردم شغل شوهرشون چیه

از اینکه رفتارخوبی با هم دارن با هم زندکی دو میسازن تنش کمتر دارن میگم

از اینکه آدم مناسب خودشون رو پیدا کردن 

سلام اقا هسم یه چیزی بگم باکسی که دوسش نداری و درهرقالبی میخوای باهاش ازدواج کنی زندگیت جهنم میشه ،م ...

من نمیتونم با کسی دوست بشم و عاشقانه ازدواج کنم

اصلا با کسی هم دوست بشم تضمینی نیست عاشقش بشم

تو سنتی هم همینطوره...

ادم نباید منتظر عشق و علاقه باشه شاید هیچ وقت پیش نیاد

من نمیتونم با کسی دوست بشم و عاشقانه ازدواج کنماصلا با کسی هم دوست بشم تضمینی نیست عاشقش بشمتو سنتی ...

شرایط الان فرق کرده 

همسنای شما مثل قدیما قانع نیسن 

فشار روانی رو دختر زیاده الان و پسرا هم که از ترس اینکه نتونن از پس زندگی بربیان دیر اقدام میکنن به ازدواج 

همه چی مالی نیست عزیزممن تا حالا فکر نکردم شغل شوهرشون چیهاز اینکه رفتارخوبی با هم دارن با هم زندکی ...

بله درسته ارامش مهمتره

منظورم این بود از این لحاظ میگن ازدواج بعد ۲۵ مورد خوب کم میشه یعنی کسایی که موقعیت اجتماعی و شغلی خوبی دارن ترجیح میدن کم سن بگیرن 

وگرنه تو هرسنی ممکنه ادم خوب پیدا بشه