2777
2789
عنوان

تو‌مدرسه ی دخترم مجبورشون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 7420 بازدید | 177 پست

در حد اندازه فكر ميكنم خوبه نه اينكه ديگه از بچه ها سواستفاده بشه بايد بگن هركس مسئول ميز و زير پاي خودشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما مشکل داری مدرسه‌ رو عوض کن انقدر هم بحث نکن

این  خودش   کلا  مشکل داره

خودش  از دست  بچه اش  عاصی

هر جا  هم  ببره   یک  گیر  دیگه  میده

ما  مقصریم   راهنمایی اش کردیم

اتاق خودشو بله حتی یه سری کارای مربوط:به خودشو هم بنظرت فرق نمیکنن اینا باهم؟؟؟؟

نه چه فرقی میکنن؟!!شما داری میگی من به دخترم میگم زیر پاشو تمیز کنه .پس ناراحتیت برای چیه؟!!شاید چون غیر انتفاعیه و پول دادین ،انتظارشو ندارین .وگرنه می بینید به جز چندنفر ،همه دارن میگن مدزسه بچه هاشون همینکارو میکنن .به قول دوستمون ،شهر هم شهرداری داره ،پس ما اشعالامونو ولو کنیم تو شهر!!

کلاس دوم دخترم  معلم میگفت تمیز کنن 

سخت گیر هم بود   

خوبه همه مدرسه ها  از بچه ها بخوان کلاسشونو تمیز کنن براشون خوبه این کارا  

@mezonebanou  کانال ایتا     مزون بانو سفارش چادر  وپارچه چادری ولباس عقدو...  

تو از کی الگو گرفتی؟ از پدرت یا مادرت که تا این حد بی ادبانه کامنت میزاری و توهین میکنی به بچه ی مرد ...

والله  ما  توهین  نکردیم

حرف  خودت  زدم   که  گفتی  دخترت  لوس و پرتوقع

متاسفم  برای  اونهایی  که  تو رو   تربیت  که  نکردن.....

و   بچه ای که  تو تربیت  کردی

مشکل  داری   برو  دکتر

نه  اینکه  نظر بخوای  تو  سایت  عمومی

هر کس  خلاف  میلت حرف بزنه

بی جنبه   و   بی ادب   و   جوگیر باشه

دیگه  جوابت  نمیدم    حیف وقت

خواهر زاده من ۷سالشه تختشو مرتب میکنه زیر دستش برا انجام تکالیف (روی زمین مشق مینویسه بنده خدا .البت ...

آفرین 

به عنوان مادر دو تا بچه واقعا میگم اگر از اول نظم رو آموزش ندی بعدا باید بزنی تو سرت چون رفته رفته فهمیده که نمیشن هیچ بدتر هم میشن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
نه چه فرقی میکنن؟!!شما داری میگی من به دخترم میگم زیر پاشو تمیز کنه .پس ناراحتیت برای چیه؟!!شاید چون ...

اره دیگه کارگر رفتگر حقوق میگیره 

یا من اشغال بریزم تو سطح شهر یا کارگر رو اخراج کنن 

چرا حقوق الکی میدن بهش

عجبا از مردم🤣🤣🤣

اره دیگه کارگر رفتگر حقوق میگیره یا من اشغال بریزم تو سطح شهر یا کارگر رو اخراج کنن چرا حقوق الکی می ...

دیگه   تازه   به  دوران  رسیده  باشی

دیدت   به  آدمها  همین  میشه

اگه سرایدار بچهها رو مجبور میکنه خوب اشتباهه ولی اگه قانون مدرسشونه و زیر نظر مدیر اینکار انجام میشه خیلی خوشحال باش،باور کن یکم کار کنن بچهها کوچیک نمیشن فقط پخته و مسوولیت پذیر میشن،کاش مدرسه ی دختر من اینجوری بود ،

دیگه تازه به دوران رسیده باشیدیدت به آدمها همین میشه

عزیزدلم من دارم میگم اونایی ک این فکر رو در مورد پدر مدرسه یا همون نطافتچی بنده خدا دارن در مورد سطح شهر هم همین نظر رو دارن 

دارم ب کنایه میگم 

عزیزدلم من دارم میگم اونایی ک این فکر رو در مورد پدر مدرسه یا همون نطافتچی بنده خدا دارن در مورد سطح ...

منم  چند پست  قبل  همین  و‌گفتم

میگم    کلا   تازه  به  دوران   رسیده  باشی     به  ادمهایی مثل رفتگر   خدمتگزار مدرسه   و....  همین  طرز تفکر داری