2777
2789
عنوان

تو‌مدرسه ی دخترم مجبورشون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 7308 بازدید | 177 پست
من کاری ب ژاپنش ندارم اما خودمم تاالان ک دخترم ۶ سالشه همش خودم کارای تمیزیو میکردم الان میفهمم چ اش ...

بچه تا هفت سالگی خیلی به محبت نیاز داره  بصورت بازی اموزش بیینه تازه اول راهه تربیتشه  البته زیاد بهش سخت نگیرین مادر باید خیلی مهربون باشه 

اه از اون والدین سوسول قیافه بگیرو غرغرو هستی لابدم فکر میکنی بچه ی شما از اسمون افتاده که نباید بهش تو بگن..من خودم معلمم والا بچه ها سر تی کشیدن که همش دعوا دارن اون میگه بده من اونیکی میگه نه خودم بلدم..اونوقت ماماناشون انگار فکر میکنن تاجو تختاشون میمونه برای اینا و از شانشون کم میشه ..به شما مامانا هیچ ربطی نداره اگه دوست ندارین میتونید بچه نابغتونو بردارید برید یه جای دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند پست قبل همین و‌گفتممیگم کلا تازه به دوران رسیده باشی به ادمهایی مثل رفتگر ...

مطمعن باش همین نظر رو دارن 

شاید اون پدر مدرسه کارش نطافت نباشه و نگهبان مدرسه س شایدم باشه 

حالا مگه کلاسا چند متر هستن نهایتش ی اتاق ۳ ×۴

هکتاری نیست ک 

بعد هم زباله آنچنانی ندارن  

ک سختش میکنن

اتفاقا جوابشو دادم و‌گفتم وقتی ادعای مسئولیت پذیری و تربیت صحیح داره چرا زندگیش تباههبعد گفتم مسئولی ...

من نمیخواستم دیگه تو تاپیکتون حرفی بزنم ولی جوری حرف زدید مجبورم کردید جواب بدم

البته این کامنت آخری هست که میذارم و شمارو به خدا میسپارم با قضاوتهاتون

خانم من کجا ادعای تربیت صحیح کردم 

اتفاقا گفتم ما اینجوری بودیم ولی بچه ی خودم یه اتاق خودشو مرتب کنه هنر کرده

این حرف من یعنی تربیت مادرم صحیح بوده که مسئولیت بیشتری میداده

اتفاقا شما خیلی راحت به چیزی که ربطی نداشت ربط دادی و خودتم بعد کامنتها زدی زیرش

اگر شوهر من این مشکل رو داره خودشم بارها گفته مشکل از منه مشکل از تو نیست بارها عذرخواهی کرده 

چون میدونه ذات خودش از قبل ازدواج مشکل داشته و عادت کرده

البته من ادعا ندارم که کاملما ازین جملم برداشت اشتباه بعد رو نکنی ولی قضاوت و تحلیل شما مجبورم کرد اینو بگم

اره دیگه کارگر رفتگر حقوق میگیره یا من اشغال بریزم تو سطح شهر یا کارگر رو اخراج کنن چرا حقوق الکی می ...

خانم زینب بانو ای کاش به اندازه خانم هم اسمتون بینش داشتید

من نگفتم آشغال بریزن کف کلاس 

من میگم یاد بدن بچه آشغال نریزه تو کلاس نه اینکه مجبورش کنن آشغال بقیه رو جمع کنه! 

شما صبح تا صبح جارو میگیری دستت بری کمک رفتگر محل؟!

آیا این حرف من به معنی تحقیر مشاغله؟! اگه بله که دیگه کلا باهاتون صحبتی ندارم چون از رده درک و منطق خارجید

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

دختربچه باید فقط یادبگیره اشغالاشو زمین نریزه و زیر کشومیزشو تمیز کنه،

نه که تی و دستمال بکشه کف کلاسشو ،خودمدرسه کلی انرژی میگیره از بچه حالا بره تی هم بکشه !

هدف اوناهم اموزش و ژاپن نیست،گدابازی و تن پروریه

اتفاقا جوابشو دادم و‌گفتم وقتی ادعای مسئولیت پذیری و تربیت صحیح داره چرا زندگیش تباههبعد گفتم مسئولی ...

کلا ادمی هستی که خودشیفته ای فقط خودتو قبول داری.همین که میگی مسئولیت پذیر تر از من کمه تا اخر راهت مشخصه.اشتباهاتتو قبول نداری.گفتم به درونت رجوع کن.دیگه هم حرفی ندارم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خانم زینب بانو ای کاش به اندازه خانم هم اسمتون بینش داشتیدمن نگفتم آشغال بریزن کف کلاس من میگم یاد ب ...

وقتی بچه همکاری کردن رو یاد میگیره یاد میگیره ک اشغال هم نریزه .بحث ،بحثه یاد گیری نظم و همکاریه عزیزدلم 

بحثه آموزشه 

از این جنبه نگاه کن خواهرم

اگر منطق داشته باشی باید بدونی تمیز کردن کل مدرسه وظیفه ی دانش آموز نیست که الان شما داری قیاس میکنی ...

منم همینو دارم میگم بچه داره کثیف کاریای خودشو جمع می کنه  شما نگران نباشید با این حال بازم نظافت چی دوباره انجام میدن 

اتفاقا خوبه کمال گرا هم نمیشن

اتفاقا دقیقا صحبت ایناستمسئولیت پذیری و نظم رو جور دیگری و‌صحیحترری میتونن یاد بچه بدن

مثلاً چطوری یاد بچه بدن؟ به طور غیر عملی یاد بچه بدن؟؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

هرچیزی از اعتدال خارج بشه خوب نیس 

اکه هرکی نیمکت و جاکتاب خوذش رو تمیز کنه خوبه اما صفرتاصد یه کلاس رو بدن به بچه و پرسنل نظافت هم دست ب کاری نزنن بنظرم صحیح نیس من خودم مدرسه میرفتم خسته و‌هلاک‌ میشدم توان میخاد کارهای فیزیکی در حجم زیاد

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

ندیدی بعضیا هر چی کوفت میکنن اشغالشو میندازن زمین؟اینا اون زمان ک باید یاد میگرفتن نظافتو یاد نگرفتن ...

اینکه یاد بدن اشغال نریزید با اینکه جارو بدن دستت جارو بزنی و جارو زنی رو یاد بگیری فرق داره

همینایی که میگی اشغال میریزن تو ساحل یعنی خونه خودشونو جارو نمیزنن؟

این مسئله ربط به فرهنگ اون شخص داره به تفکراتش و به وجدانش

باید حرف خود بچه‌ها رو شنید

بعضی پدر مادرها عاشق اینن احساس و فکر خودشونو به بچه نسبت بدن

خیلی پیش میاد خود بچه با یه مسأله مشکلی نداره، پدر یا مادر چون خوشش نمیاد بچه رو از اون تجربه محروم می‌کنه

اگه تمیزکاری سنگین نیست و زمان کمی می‌بره و بچه‌ها دوست دارن هیچ ایرادی نداره

ضمناً خیر بر خلاف تصور ایرانی‌ها اصولاً مردم مسئولیت‌پذیری نیستن

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ!