2777
2789
عنوان

تو‌مدرسه ی دخترم مجبورشون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 7427 بازدید | 177 پست
منظورم هیچکاری نکردن نیستمن سن دخترم بودم خودم برای کمک به مادرم بدون اجبار خونرو جارو میکردم ظرف می ...

الان دخترعموتون چیکار میکنه ؟ اوضاع زندگیش چطوره؟

شما که بقول خودت اینهمه ماربلد و مسئولیت پذیر بودی خوندم چندتا از تاپیکاتو

بچه های الان ۹۰ درصدمسوولیت قبول نمیکنن اتفاقا بهترین کارو میکنن

نه کاملا برعکس

اتفاقا بچه های الان بسیار زرنگ باهوش و‌فهمیده هستن

نمیدونم چرا همه این حرفارو ازبر کردن و تکرار میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تو‌مدرسه هم همین خواهند بودچون تربیت اصلی از خونه شروع میشه

نه عزیزم بچه های الان رو والدین سوارن تا میتونن به نفع خودشون و راحتی خودشون از کار در میرن ولی مدرسه روشون باز نیست مجبور میشن یکارایی باید بکنن و این خیلیم خوبه

چون راضی نیستم به اینکارچون مجبور میکنن بچه هاروچون بچه ها ناراحتن و‌میترسن از اون زن

بچه ها مشخصه که از جارو زدن و تی کشیدن خوششون نمیاد بچه ها از درس خوندن و مشق نوشتن هم خوششون نمیاد ولی مگه مجبور نیستن بنویسن؟

شاید روش گفتنشون به بچه ها شکل صحیحی نداشته باشه ولی اینم جزیی از اصول تربیتی هست که علاوه بر حفط نظافت و مسولیت پذیری باعث تعادل احساسی و حذف غرور کاذب و همدلی در سطح جامعه میشه البته میطلبه که والدین هم نگاه از بالا به پایین به افراد و مشاغل نداشته باشن

الان دخترعموتون چیکار میکنه ؟ اوضاع زندگیش چطوره؟شما که بقول خودت اینهمه ماربلد و مسئولیت پذیر بودی ...

اتفاقا یک مشکلی که با همسرش داشت سرهمین بود حالا علت اصلی طلاقش نمیدونم چی بود ولی خب به جدایی کشید

عزیزم ذات بد یه مرد یا سرنوشت چه ربطی به اون چیزا داره متاسفم ازین حرفتون الهی خدا با این چیز امتحانتون نکنه

شما انگار فقط دنبال موضع گرفتنی

شما پرسیدین ماهم گفتیم نظرمون اینه

اولا  یاد بگیرن    اشغال  بریزن   تو سطل  نه زمین

ثانیا    ریختن  خودشون  بردارن

در ضمن   هر کس   اشغال بزرگ خودش  برداره   باز کلاس  یک جارو کلی  میخواد

تو خونه    اجازه  میدی  همین  بچه  اشغال بریزه  و بگه  تو مادری پس   وظیفه  که  جارو بزنی؟؟؟     حرفی که در مورد خدمتگزار مدرسه   میگید....

اصلا   فلسفه   اینکار   یادگیری  بچه هاست    

چیزی  که  سالها   شما  باید  یادش  میداذی و ندادی

شرکت  در کار جمعی و....

اتفاقا  اکثرا  بچه ها  همکاری  می‌کنند

جز تعدادی  بچه   لوس   تنبل    و از خود راضی

که    اونها  هم   کم کم    یاد میگیرن

اگر   اولیا  شون  ،اجازه  بدن

ماها که مدرسه رو تمیز نکردیم بی دست و پا شدیم؟

ندیدی بعضیا هر چی کوفت میکنن اشغالشو میندازن زمین؟اینا اون زمان ک باید یاد میگرفتن نظافتو یاد نگرفتن

ی سر برو صاحل و جنگل ببین چقدر ادم بی نزاکت وجود داره

ندیدی بعضیا هر چی کوفت میکنن اشغالشو میندازن زمین؟اینا اون زمان ک باید یاد میگرفتن نظافتو یاد نگرفتن ...

والله

ادم   میمونه    مراکز   تفریحی و....  میری

این حجم   اشغال    کیا   ریختن

اینحور  مواقع   میفهمی

حتما   میگن   وظیفه  کارگر  شهرداری    پول میگیره بابتش

اتفاقا یک مشکلی که با همسرش داشت سرهمین بود حالا علت اصلی طلاقش نمیدونم چی بود ولی خب به جدایی کشیدع ...

متاسفم ک تو تاپیک ایشون نظرتو محترمانه گفتی ولی شعور نداشت و دست رو نقطه ضعفت گذاشت ولی زمبن گرده

استارتر من یه پست برات نوشتم که خیلی کمکت میکرد ولی دیدم انقد خودت لوس و بددهنی.و به جای تفکر رفتی تاپیک طرفو سرچ کردی و دلشو شکوندی پاک کردم کامنتموواقعا با تمام مشکلات اموزش کشور طرف دوم مشکلات امثال شماها هستید.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

استارتر میری تاپیک بقیه رو شخم میزنی و طلاق طرفو کوبوندی تو سرش یه نگاه به تاپیک قبلی خودت کردی.خودت گفتی بلایی نمونده شوهرت سرت نیورده باشه ...خودتم زندگیت گل و بلبل نیست.وقتش نیست به درونت رجوع کنی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷