2777
2789
عنوان

تو‌مدرسه ی دخترم مجبورشون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 7252 بازدید | 177 پست

من مربی پیش هستم و از بچه ها می خوام زیر میزاشونو تمیز کنن و مرتب گاهی بعضیاشون میگن ما که نریختیم اما خودمم کمک میدم میگم من نریختم اما کلاس خودمون هست همه با هم همکاری می کنیم تا تمیز شه و بعد حسابی تشکر می کنم که همکاری دارن 

البته اینم می گم که دوربین واضخ می کنه کیا واقعا دارن بی نظمی می کنن که اونایی نمیریزن فکر نکنن دیده نمیشن 

بچه ها که فقط مدرسه نمیرن درس یاد بگیرن !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر ماهم دوره راهنمایی بودیم طی و دستمال میاوردیم کلاسو تمیز میکردیم ما خیلی خوشمون میاد از این کار خودمون انجام میدادیم ... 

اگه نوبتی به همه میرسه حساس نشو بچه ها مسئولیت پذیری و تمیز بودن رو یاد میگیرن 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

الان چیمون شبیه ژاپنه که اینم مثل اونجا باشه

مگه نمیگی مدرسه تاپه ؟!

خب مدرسه تاپ که فقط نباید خوب پول بگیره که ! شیوه ش باید همین باشه یعنی کنار درس یه سری مسائل مهمتر رو هم به بچه ها اموزش بده ، بالاخره شبیه شدن به نظامهای اموزش خوب دنیا باید از یه جایی شروع بشه دیگه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

تو خونه بهش مسولیت بده تا مسولیت پذیر بشه و جوری که میپسندی تربیت کن ولی اینکه بره مدرسه و تو زنگ ت ...

صددرصد تو‌خونه و‌پیش خودم مسئولیتهای خاصی بهش دادم

ولی مدرسه کارش درست نیست

خوب همین یدونه رو هم یاد بگیریم ازشون خیلی خوبه. کما اینکه رو آینده بچه و مسئولیت پذیری بچه ها تاثیر ...

ماها تو مدارس دولتی بود سی چهل سال پیش 

از این قضایا هم نبود

بی مسئولیت بار اومدیم آیا

منم دولتی بودم اینقدر بچه ها چیز میز میریختن و تعداد دانش آموزان زیاد بود که سرایدار بیچاره خیلی برا ...

اگه سرایدار سختشه که نباید بیاد شغل سرایداری رو قبول کنه

همونطور که شما معلمی و نقش و‌وظیفه ات مشخصه و نمیشه به بچه ها بگی تدریس کنن

من مشکلی با نظم و نطافت ندارم و حتی له دخترم میگم باید همیشه میزش و زیر پاشو خودش تمیز کنه

ولی اینکه نظافتچی بیاد بچه هارو بترسونه و احبار کنه به نظافت کل کلاس این بده

ما هم زمان تحصیل این کارا انجام میدادیم

فرزند منم مدرسه ترییت محور میره و اتفاقا این کارارو عالی میدونم

کم بچه هامون رو سوسول بار میاریم و لی لی به لالاشون میذاریم حالا یکم سختی بکشن مسئول پذیری یاد بگیرن بتونن تو جامعه زندگی کنن

مثلا یه دکتر و مهندس مسیولیت پذیر و بانظم بشه خیلی بهتر از برعکسش هست قطعا معلم تراش مداد و خوراکی ر ...

عجب حرف غیر منطقی میگی شما!!!!!

نه خواهش میکنم برن دفتر و حیاط:هم جارو تی بکشن!!!!!

هر کسی مسئوله زیر میز و کشو و روی میز خودشو مرتب و‌تمیز کنه ؛ نظافت کلی با نظافتچی و سرایداره 

پس نقش اونا چیه دقیقا

مگه نمیگی مدرسه تاپه ؟!خب مدرسه تاپ که فقط نباید خوب پول بگیره که ! شیوه ش باید همین باشه یعنی کنار ...

از نظافت و تی کشیدن شروع میشه شبیه شدن به نطامهای آموزشی دنیا؟؟

بله مدرسه ی تاپه به گفته ی مسئولین مدرسه؛ ولی نسبت به مدارس هم سطح در ایران نه در ژاپن!