2777
2789
عنوان

تو‌مدرسه ی دخترم مجبورشون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 7270 بازدید | 177 پست
اگه قراره سطل و دستمال بدن دستش که چرا میفرستم اون مدرسه؟؟؟!!!!! یه چیزی میگینا!!!!!!شما اصلا متوجه ...

نمیدونم شاید متوجه نشدم چی میگید 

موفق باشید 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خیلیم خوبه. پسر منم غیرانتفاعی یه. هر روز باید زنگ آخر کلاسشون رو تمیز و مرتب تحویل بدن. پارسال برای عید حتی شیشه ها رو هم خودشون پاک کردن. من که راضیم. خودمون کم از شوهرای تنبلمون نمی نالیم مگه. شاید یاد گرفتن

دختر من هم پیش دبستان اینطور یود، جدا از نظم فردی، روزی دو نفر باید کل کلاس رو مرتب میکردن، سطل زباله رو خالی هر میزی سر جاش، یه بار با مدیر مهد صحبت کردم گفت اتفاقا الان زمان نظافته میتونی ببینی، و متوجه شدم آموزشی بود ، مربی بود و قشنگ توضیح میداد خوب فلان کار رو هم اینطور انجام بدین بهتره و ...

اگه اینجوری باشه خوبه

اتفاقا خوبه، عادت میکنند به نظافت و مرتب بودن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

منم دولتی بودم اینقدر بچه ها چیز میز میریختن و تعداد دانش آموزان زیاد بود که سرایدار بیچاره خیلی براش سخت بود این همه کلاس با تعداد ۴۰ به بالا دانش آموز بیاد و کلاسارو تمیز کنه. اتفاقاً من که راضی بودم هر کسی میز خودشو تمیز میکرد از طرفی هر روز چند نفر مسئول جارو کردن کلاس بودن و نوبتی بود. اینطوری بچه ها هم رو اشغال ریختن همدیگه حساس شده بودن و به هم تذکر میدادن. در کل موافقم چون من تو اون شرایط بودم و اون شرایط و دیدم. یه سری بچه ها واقعا تنبل و بی فرهنگن و فکر میکنن مدرسه خونه ی باباشون که هر چی خوردن بریزن و یکی بره جمع کنه. اون زمان هم نظافت هم تذکر دادم به همدیگه هم همدلی با سرایدار مدرسه رو یاد گرفتیم. دروغ چرا بچه ها خیلی از چیزارو تو مدرسه یاد میگیرن

نظافتچی مفت خور

صحبت اینا نیست،

مسئولیت پذیری بچه ها و نظم و... مهمه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

مدرسه دوره راهنمایی مون نمونه دولتی بود و نظافت چی نداشت خودمون کلاس رو تمیز میکردیم و اشغال های کلاس رو تو سطل بزرگ داخل حیاط مدرسه مینداختیم سگگگگگگگگشششششش شرف داشت این مدرسه به مدرسه یک دوران دبیرستان که مدیریتش افتضاح بود😤

مثلا یه دکتر و مهندس مسیولیت پذیر و بانظم بشه خیلی بهتر از برعکسش هست 

قطعا معلم تراش مداد و خوراکی رو نمیریزه زحمت دارن میکشن که بچه یاد بگیره هر چیزی رو نباید تو محیطی که هست یا هر جای دیگه بریزه مگه نظافت چی آدم کشته چون او هست بریز و بپاش کنن شهرداری هم نیرو خدمات داره پس شهر رو کنیم زباله دون چون اونا هستن 

هر وقت رفتن دفتر و ...رو تمیزکاری کردن اون وقت حق با شما