2777
2789
عنوان

دیگه یه ذره هم به خدا اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 42 پست
استغفرالله....دختر تو پسندیده خدایی که عذابت این دنیاست ناشکری نکن...کی تو این دنیا مونده که تو نارا ...

اخه تا کی ازین میسوزم فرداروز اون دنیا هم یقمو بگیره بگه چرا کفر گفتی چرا ناشکر بودی بیشتر صبر نکردی نمیگه کاسه صبرت لبریز شد

الهی شکر ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همین که سالمیم و رو پاهای خودمون راه میریم خودش خیلیه ماها ناشکری میکنیم من گاهی اوقات گله میکنم خواهرم میگه یه زمانی میاد این چیزا واست مهم نیس افسوس میخوری چرا اینقدر رو این موضوع حرص خوردی 

صبرم لبریز میشه هزارتا مریضی گرفتم دست خودم نیست هیچ امیدی ندارم هیچ روحیه ای ندارم

نور بعد از تاریکی میاد

تا تونل رنج رو رد نکنی نور پدید نمیاد

میدونم سخته برات درکت میکنم ولی خدا بابت هر رنجی که میکشی پاداشی گذاشته اگر ایمانت از دست ندی

خدا پاداش هیچ بنده ای رو ضایع نمیکنه

درد بیماری باعث رشدت میشه و صبورترت میکنه 

ان مع العسر یسرا بعد سختی اسانی هست🤍🌼یکم دیگ صبوری کن تا خدا بهت معجزات خودش نشون بده

شیطان که باعث ناامیدی میشه رو لعنت کن

ان مع العسر یسرا 🤍بعد سختی آسانیست اری بعد سختی اسانیست

اخه تا کی ازین میسوزم فرداروز اون دنیا هم یقمو بگیره بگه چرا کفر گفتی چرا ناشکر بودی بیشتر صبر نکردی ...

تو دلت پاکه پس خودتم می‌دونی که نباید کفر بگی...به خود خدا پناه ببر حس کن هر لحظه تو آغوششی تا به آرامش برسی پاشو دورکعتی نماز شکر بخون عزیزم زیاد تو قیدوبند این دنیا نباش

پس کی دیگه آسونی میاد.همش شده سختی

خدا با هزاران فرشته میاد و نجاتت میده

اگر ایمان داشته باشی و دلت نلرزه

خدا با ما دشمنی نداره هرچیزی که تو زندگی برامون قرار داده باعث رشد میشه

ایمان داشته باشی بعد سختی به اسایش و راحتی میرسی

وگرنه بری سمت گناه از مسیر رشد دور میشی و هیچ وقت تبدیل به انسان کاملی نمیشی 

ان مع العسر یسرا 🤍بعد سختی آسانیست اری بعد سختی اسانیست

یعنی نشستی خدا کارها رو درست کنه؟از قدیم گفتن از تو حرکت از خدا برکت.

فقط دعا کردی؟خدا مغز رو افریده،ازش استفاده کنی.باید به حل مشکلاتت فکر کنی ونترس هم باشی.

قانون طبیعت هم بر اساس زور وقدرتت هست.من به اندازه تو نماز نخوندم ولی خدا رو کامل باور دارم.میدونم خدا قدرتش رو تو دستهای خودم گذاشته،تو فکرم.

تو هم به جای گریه وزاری باید دنبال حل مشکلاتت باشی

در نظر بگیر یه خانه ای داری مثل یه قصر بزرگ چندین طبقه و بزرگ که سر و تهش معلوم نیست و توش پر غذا هست و و تو خودت صفر تا صدشو درست کردی با دستهای خودت حالا توش یه مورچه باشه بگه ای بابا اونی که اینجارو درست کرده نمیشد فلان چی رو هم میزاشت لی بابا مثلا کاش پله نداشت من هرروز مجبور بشم از پله برم بالا غذامو پیدا کنم بخورم یا اینکه بگه ای بابا کاش فلان چیز نبود که منو اذیت کنه  و کلی چیزهای دیگه آیا این ناسپاسی اون مورچه نیست بهت برنمیخوره ؟که میگی من همه چیز و برات مهیا کردم بازم تو قر میزنی ؟اصلا در برابر عظمت اون قصر و ...این مورچه به چشم میاد ؟؟ قر زدنش مسخره نیست ؟  

در عالم هستی و هر چیزی که خدا آفریده ما به اندازه اون مورچه هستیم ولی خدا به ما عظمت داده به فرشته هاش گفته به ما سجده کنن  حالا ما نماز و قرآن میخونیم با کوچکترین سختی بگیم فلان و بهمان ؟ 

عزیزم میدونم شرایطط سخته ولی بازم میتونی جوری زندگی کنی که کمتر سخت بگزره لااقلش   دنیا همینه 

خدا قطعا وجود داره

ولی اون خدای مهربونی که تو بچگیامون بهمون میگفتن نیس

اتفاقا خیلی ظالم و بی رحم و کینه ایه

همیشه به جای اینکه دستمو بگیره جلوم وایساد

اون بزرگترین دشمن من بوده تو زندگیم

منم از یه جا به بعد از قلبم و زندگیم پرتش کردم بیرون دیگه اسم مزخرفشم نمیارم...