2777
2789

به نظرم اصلا وجود نداره یا اگه داذه هم مثل مسئولین کشورمونه فقط سر پارتی بازی هرکی بخواد بهش همه چی میده 

صدتا هرز ه و جن ده میشناسم یه شوهرایی بهشون داده سرشون قسم میخورن 

بعد منه اشغال کثافت که یه عمر نماز و قران میخوندم منتظر بودم کمکم کنه شوهر خوب نصیبم کنه  تا از دست پدر اشغالم راحت شم بعدشم که شوهر کثیفتر از پدرم نصیبم کرد التماسش کردم که فقط یه درصد بهترش کن مگه نمیگی قادر عله کل شی یعنی قدرت اینو نداری شوهر کثافتم ادم کنی تا من مجبور نشم هر شب تا ۵ صبح گریه کنم و چشام کور شه صبح هم مجبور شم با دعوای اون اشغال بیدار شم در خدمتش باشم 

من چطور باور کنم خدا هست 😭

وقتی از بدو تولد تا ۱۵سالگی اسیر پدر حیوونم بودم و از ۱۵سالگی تا الان که ۳۰سالمه اسیر و زندانی و خدمتکار شوهرم 

بخدا اگه قاتل بودم هم تا الان ازاد میشدم 😭

حسرت یه پارک رفتن یه باز کردن در حیاط یه دیدن مردم به دلمه 😭😭😭

الهی شکر ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دنیا و جهان هستی کلا مگه میشه صاحب نداشته باشه مگه میشه خدا خلقت کرده باشه و بخاد زجرت بده ؟ شاید حق داری ولی شایدم اخلاق خودت جوریه که میگی هم پدر مادرم بد بودن هم شوهرم یه کم غیر منطقیه چون اخلاق بد همه دارن مهم اینه چطور در کنار این آدمها زندگی کرد