2777
2789

بچه ها من تیرویید هاشیماتو دارم 

و کلا یبوست شدید اما قرص میخورم 

من تو این ماه پنج کیلو اضافه کردم ناگهانی و از ریخت افتادم 

می‌خوام بدونم دلیل افزایش وزن ناگهانیم تو یه ماه چیه آخه خیلیه پنج کیلو 

تنبلی تخمدان نداری؟ یکی از نشونه‌هاش اینه

اگه تونستی یه دکتر زنان برو که چکاپ بشی، مخصوصا اگه پریودت هم به ریختگی یا تاخیر داره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی تخمدان نداری؟ یکی از نشونه‌هاش اینهاگه تونستی یه دکتر زنان برو که چکاپ بشی، مخصوصا اگه پریودت ...

خیلی دارم عزیزم

کلا انگار دارم یائسه میشم 

موهای زائد چونه هم خیلی دارم 

برم دکتر زنان برام آزمایش و دارو میده ؟ 

دفع ناقص شدید 

کبد چرب

تیرویید کم کار

افزایش بلغم بدن و غلبه ی مزاج

نتیجه ش میشه چاقی بیش ازحد

امضامو بخون توایتا یا روبیکا بهم پیام بدین تا براتون مفصل توضیح بدم و شرایط بدنیتون چک بشه.

نظرتون چیه عزیزم 

@khanome_davodi

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

دفع ناقص شدید کبد چربتیرویید کم کارافزایش بلغم بدن و غلبه ی مزاجنتیجه ش میشه چاقی بیش ازحدامضامو بخو ...

09015230873

خانم داوودی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

تلگرام باید پیام بدم ؟

ایتا یا روبیکا 

تلگرام ندارم عزیزم

ایتا پیام میدم

درخدمتم گلم 

کسی که کم کاری تیرویید داره کلا متابولیسم پایه اش از آدمای دیگه پائینتره هر چند هم که دارو مصرف کنه و عدد tsh نرمال باشه 

به آز تیروئید بده ببین tsh چنده 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
خیلی دارم عزیزمکلا انگار دارم یائسه میشم موهای زائد چونه هم خیلی دارم برم دکتر زنان برام آزمایش و دا ...

آره عزیزم برات سونوگرافی از روی شکم می‌نویسن و آزمایش خون

دارو میدن و یه سری کارها باید انجام بدی درست میشه

اگه نرفتی تاحالا زودتر برو

مراعات غذایی هم خیلی مهمه

مثلا غذاهای چرب نخوری، برنج رو کم کنی، قبل از غذا یه ذره سرکه سیب با آب بخوری، بعد از غذا فورا نشینی و ده دقیقه قدم بزنی

روزانه سی دقیقه هم باید پیاده‌روی سریع داشته باشی

همینا به علاوه دارو و کنترل استرس برای درمانش کافیه گلم

یه ذره از وزنت کم بشه هم تنبلی خوب میشه هم کلا بقیه مشکلات حل میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

کسی که کم کاری تیرویید داره کلا متابولیسم پایه اش از آدمای دیگه پائینتره هر چند هم که دارو مصرف کنه ...

بله چند ماه دارو خوردم اما تغییری نکردم منم این ماه قطع کردم خود سر 

خیلی تیروئیدم پایینه