2777
2789
عنوان

دیگه یه ذره هم به خدا اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 42 پست

خیلی جالب بود 

یه آیه قرآن چند وقت پیش خوندم 

خدا گفته اگر همه مردم دنیا کافر بشن به خدا ضرری نمیرسه 

ولی میدونم که قطعا به خودشون میرسه پس مراقب باش عزیزم

خیلی جالب انگیز بود انگار جواب تو رو به من نشون دادن 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچیشون نمیشه نه این دنیا نه اون دنیا انگار به بعضیا ظلم میاد خدا باهاشون کاری نداره

من ک خودمو سفت چسبیدم کاری ب زندگی بقیه ندارم در جایگاهیم نیستم برا خدا خط و نشون بکشم گلم

ولی خب اینم نمیشه انکار کرد

فلک از آسمون نامه نوشته هرکی که بده جاش تو بهشته😂🤦‍♀️

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

این دنیا و جهان هستی کلا مگه میشه صاحب نداشته باشه مگه میشه خدا خلقت کرده باشه و بخاد زجرت بده ؟ شای ...

من گفتم پدرم بد بود نه مادرم من کی مادرم دیدم از وقتی دوسالم بود پدرم اونو لب مرگ رسوند و طلاق داد چون با همسایه رفت امد کرد در این حد وحشی!

الانم شوهرم همینجوریه 

الهی شکر ❤️

من ک خودمو سفت چسبیدم کاری ب زندگی بقیه ندارم در جایگاهیم نیستم برا خدا خط و نشون بکشم گلمولی خب این ...

منم کاری ندارم ولی گاهی اوقات اینقدر دلم پر میشه به خدا میگم اگه منم ظالم بودم اینقدر هوامو داشتی 

تو مسیر رشد هستی عزیزم 

سخته خدا هم تو قران گفته انسان را در رنج افریدیم

ولی اینو هم گفته بعد سختی اسانی هست

صبور باش تا خدا ازت یه چیز زیبا بسازه

اکثر اونایی که غرق نعمت های این دنیا هستند به واسطه همون نعمت ها دارن ازمایش میشن و بعد باید برن زیر خاک

ولی اون دنیا نعمتاش همیشگی هست

ان مع العسر یسرا 🤍بعد سختی آسانیست اری بعد سختی اسانیست

استغفرالله....دختر تو پسندیده خدایی که عذابت این دنیاست ناشکری نکن...کی تو این دنیا مونده که تو ناراحتی که بقیه عاقبت بخیرن؟...این دنیا اون سرش حساب کتاب هست صبر داشته باش عزیزم... انشاءالله که عاقبت بخیر باشی..رو اعتقاد قشنگت بمون دست تو دست شیطان نذار

بازم به خدا پناه ببر شاید گوشه چشمی نشون داد من میگم شاید من خدا زو فراموش کردم که خدا هم منو یادش رفته آیه قرآن داریم اگه خدا رو فراموش کنی اونم تو رو فراموش میکنه 

منم کاری ندارم ولی گاهی اوقات اینقدر دلم پر میشه به خدا میگم اگه منم ظالم بودم اینقدر هوامو داشتی

ظالم باش سالم باش

بیخیال نمیخوام کفر بگم بهش اعتقاد دارم کسی بود که منو از شرایطی نجات داد ک فکر کردم هیچ راهی برام نمونده در عرض یک هفته کلا ورق برگشت 

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

تو مسیر رشد هستی عزیزم سخته خدا هم تو قران گفته انسان را در رنج افریدیمولی اینو هم گفته بعد سختی اسا ...

صبرم لبریز میشه هزارتا مریضی گرفتم دست خودم نیست هیچ امیدی ندارم هیچ روحیه ای ندارم

الهی شکر ❤️

ظالم باش سالم باشبیخیال نمیخوام کفر بگم بهش اعتقاد دارم کسی بود که منو از شرایطی نجات داد ک فکر کردم ...

پناه می‌بریم به خدا پناهگاهی جز خدا نداریم سرنوشت ماهم همین بود دیگه