2777
2789
عنوان

نمیتونه باهاش ازدواج کنه پژمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 76 پست
بدبخت فراری دادن از مملکت با این چرت و پرتا، هنوز که چیزی ثابت نشدهبعد هم امام علی وارد یه خونه میکن ...

فراری دادن؟ 

اگه کاری نکرده بود که فرار نمی‌کرد 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمشیدی یه بازیگر معروفه برای طرفداراش هم عزیزه تازگیا هم خیلی فعالیتش بیشتر شده بود و حسابی سر زبونا ...

بخدا به حدی دلم برای دختره میسوزه که حد نداره

اون از تجاوز اینم از حجمه ای که هزاران نفر براش میفرستن

خدا کنه دروغ گفته باشه دلم میخواد دروغگو باشه تا قربانی تجاوز😞

داره اذان میگه ما که نمیدونیم قضیه چی بوده ولی یه چیزی واسه من از روز روشنتره پول زیاد آدما رو خراب ...

شاید از قبلشم خراب بوده ولی الان دستش رو شد فکر نکن تو فیلمها نقش ادم خوب رو بازی میکرد حتما ادم خوبی بوده هستن ادمهایی که هنرپیشه نیست ولی تمام زندگیشون نقش بازی میکنند

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بخدا به حدی دلم برای دختره میسوزه که حد ندارهاون از تجاوز اینم از حجمه ای که هزاران نفر براش میفرستن ...

ببخشید شما اصن دختره رو دیدی؟؟ مطمینی اصلا دختری وجود داره؟ 

همه اینا بازیه که مردم سرگرم کنن ظریف فرار کنه

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

من کاری ندارم به اینکه بالاخره خبر راست بود یا نه

یا اینکه حق با کی بود 

ولی تو این چند وقت بعد از انتشار این خبر شاهد نظراتی بودم که میگفتن وای چون آدم معروفه صد درصد این کار رو نمیکنه 

این نظر صد درصد از بی فکری میاد 

والا اگر پژمان جمشیدی تو ایران معروفه 

رومن پولانسکی با آثاری که ساخته تو دنیا معروفه 

ولی متهم به تجاوز شد و اعتراف هم کرد 

کی گفته آدم معروف نمیتونه از این کارا کنه 

این کاربری دومم هست 

شاید از قبلشم خراب بوده ولی الان دستش رو شد فکر نکن تو فیلمها نقش ادم خوب رو بازی میکرد حتما ادم خوب ...

من کلا از بازیگرا خوشم نمیاد همه خودشون رو روشنفکر و از بقیه بهتر میدونن درصورتی که حتی یه مدرک تحصیلی درست هم ندارن

مثلا یکی از شروطش شهادت 4 نفر مرد عاقل و بالغهیک شرط دیگه اقرار خوده فرد اونم 4مرتبهیه شروطی گذاشتن ...

نه اثبات عدله هم هست مثلا تایید تجاوز و وجود مایعات فرد متجاوز رو بدن

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

نه اثبات عدله هم هست مثلا تایید تجاوز و وجود مایعات فرد متجاوز رو بدن

اره اینم یکیشه

ولی اگه پیدا کنن چون ممکنه کان دوم زده باشه ممکنه تجاوزش بدون دخول بوده باشه ممکنه دختر دیر رفته باشه پزشکی قانونی ممکنه دسشویی رفته باشه و آثار پاک شده باشه و...