2777
2789
عنوان

نمیتونه باهاش ازدواج کنه پژمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 78 پست
من نمی‌گم امکان نداره ولی وقتی از چیزی مطمئن نیستیم چرا قضاوتش کنیم؟؟

منم همینو میگم انقدر اون دختر رو قضاوت نکنید

برای جمشیدی قضاوت نکنیم ولی برای اون دختر قضاوت بکنیم؟

خطابم به دوستان این مدلیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه خدا مملکت و حفظ کنه در پناه خودش و دست خائنین و از سر این مملکت کوتاه کنه

آمین.هر حکومتی هم خادم داره هم خاعن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

هوش زیر 70

شما که بالای صد هستی چرا وقتت رو با کل کل هدر میدی

میگم حس میکنم کار اون نیست بهش نمیاد ولی نه از روی ظاهر چون عقل داریم میتونیم فکر کنیم من  از نزدیک ندیدمش بشناسمش و ادعایی هم بابت شناختش نکردم شناخت ظاهری رو نمیگم از رو سابقه ای که ازش منتشر شده و حرفای اطرافیانش که اینم دلیل بر بی گناهی نیست

چون جو جوری بود که انگار برا رد گم کنی بود قضیه پژمان و تا الآنم ازش چیزی درز نکرده بابت تجاوز های دیگه

ن میشه محکومش کرد نه قصاص

شما هم اروم باش من از متجاوز ها و بیمار های جنسی بیزارم و اگه همچین کاری هرکسی بکنه امیدوارم خدا ریشش رو بسوزونه 

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

اگه گناه عادی نشه و روابط نامشروع عادی بشه و عقد و محرمیت رو ۴ خط کلمه عربی ندونن. ابن اتفاق ها نمیفته 

گناه در جامعه عادی شده متاسفانه 

حالا یا تجاوز بوده یا رابطه نامشروع که ناراحت کننده هست هر کدومش 😔

شما که بالای صد هستی چرا وقتت رو با کل کل هدر میدیمیگم حس میکنم کار اون نیست بهش نمیاد ولی نه از روی ...

نخوندم اصلا

وقت و اعصابم رو هدر نمیدم برای کسی که جمله بعدش با جمله قبلش در تناقضه و منطق اینه که بهش نمیاد😂

منم همینو میگم انقدر اون دختر رو قضاوت نکنیدبرای جمشیدی قضاوت نکنیم ولی برای اون دختر قضاوت بکنیم؟خط ...

جمشیدی یه بازیگر معروفه برای طرفداراش هم عزیزه تازگیا هم خیلی فعالیتش بیشتر شده بود و حسابی سر زبونا افتاده بود از اون ورم همکارای جمشیدی استوری میذارن و دفاع میکنن ازش،  برای همون کلا جو اینستا بهم ریخته و مردم فکر میکنن دختره از قصد میخواد با آبروی جمشیدی بازی کنه. 

نخوندم اصلاوقت و اعصابم رو هدر نمیدم برای کسی که جمله بعدش با جمله قبلش در تناقضه و منطق اینه که بهش ...

اره مشخصه نخوندی😚😉

آروم باش باشه حرف تو قبول حرص نخور دیگه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍