2777
2789
عنوان

نمیتونه باهاش ازدواج کنه پژمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 76 پست
ببخشید شما اصن دختره رو دیدی؟؟ مطمینی اصلا دختری وجود داره؟ همه اینا بازیه که مردم سرگرم کنن ظریف فر ...

این همه ادم تو کشور دارن حق منو و تو رو دود هوا میکنند این همه دزدی و اختلاس تو یعقه ظریف چسبیدی چون در مورد روسهای خیانتکار حرف زد

تاریخ ایران گواهه هیچ کشوری مثل روسها به ایران اسیب نرسونده

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بعصی چیزا مربوط به روان فردهبعضیا از رابطه زوری لذت میبرن مثل قاتل های سریالی که قبل از قتل تج اوز م ...

مداد رنگی جان جسارت نشه مگ شما اونجا بودی؟درسته طرف مرد بوده ولی از کجا میدونی به زور بوده یا با رضایت طرف 

بحث جنسیت نیست بحث اینه که یه بازیگر اونقدر احمق نیست دستو پا کسی ببنده ببره محل زندگیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینم یکیشهولی اگه پیدا کنن چون ممکنه کان دوم زده باشه ممکنه تجاوزش بدون دخول بوده باشه ممکنه دخت ...

نه حتما بوده که راحت نتونستن انکارش کنند حتی الان که ازاد شده چند حرفی در اومدن وزیر دادگستری گفته با حکم تجدید نظر قوه قضاییه گفته با وتیقه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

مداد رنگی جان جسارت نشه مگ شما اونجا بودی؟درسته طرف مرد بوده ولی از کجا میدونی به زور بوده یا با رضا ...

یکی گفته بود چرا وقتی دختر براش زیاد هست بیاد تجاوز کنه منم گفتم این نوع بیماری جنسی وجود داره

کجای  حرفم مشکل داشت؟

ببین تجاوز و رضایت کاملا برای پزشکی قانونی قابل تشخیصه اثار جرح میمونه ولی اینکه کسی رو بخوان بی جهت مقصرکنند و یا تبرئه متاسفانه وجود داره

اون کامنت من رو تو چرا به خودت گرفتی؟ مگه پشت جمشیدی رو گرفتی؟

نه گفتی الان میان پشت متجاوز احتمالی رو میگیرن جواب دادم .آخه خیلی اینجا دیدم تا طرف قضیه ی مرد هست شروع میکنن ب تهمت و فحش 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

من از واحد روبروییمون خبر ندارم دوستت چقدر فضوله رفت و امد جمشیدی رو زیر نظر میگیره

جمشیدی خونه ش کدوم منطقه س؟ واحد روبرویی دوستته؟

معنی تجاوز رو میدونی؟ یعنی رابطه زوری

یعنی اگه خونه ش رفت اما رابطه نمیخواست به زور بهش تحمیل کتی میشه تجاوز

نه گفتی الان میان پشت متجاوز احتمالی رو میگیرن جواب دادم .آخه خیلی اینجا دیدم تا طرف قضیه ی مرد هست ...

نه اتفاقا برعکسه این جماعت مرد سالار زن ستیزن

قضیه کتایون ریاحی میگن چرا همون موقع نگفت؟

الان که فضا یکم باز تر شده انقدر به اون دختر حمله کردن و بهش هزار جور تهمت زدن و هزار جور داستان ساختن ریاحی 30 سال پیش چطور میومد میگفت؟

میتونی پشت هیچکدوم رو نگیری به همین راحتی😊

به نظر من دختره میخوره پرستو باشه یا قصدش اخاذی بوده، چون روزای اول حرفهاش با حرفهای جدیدش فرق داره اون زمان گفته بود  منو به زور سوار ماشین کرده منو دزدید برد خونش، جدیدا گفته منو برای بستن قرار داد دعوت کرد خونش، یک زن هم واسطه بوده که پژمان بهش تجاوز کنه این سناریوی جدیدش!!!!

چطوری ادم ربایی تبدیل شد یهویی به دعوت؟ 

بعد این چرا باید بره خونه طرف  قرار داد ببنده؟ این دختر نگفته چرا تو خونه باید بیام؟ مگه همه تو خونه قرار داد میبندن پس محل کار و فضای عمومی برای چیه؟

مگه کارگردانها یا چه میدونم تهیه کننده ها با بازیگرا قرار داد نمیبندن؟ بازیگرا میرن با بازیگر قرار داد میبندن؟ 

بعد انگار حرفهاش سناریوهای فیلمهاس

مواد کشید فوت میکرد تو صورتم 

(مثل فیلمهای مافیا)خب توام مثل ماست نشستی، رفتارهاشو ندیدی؟ 

بعد گفته بود قبلا دستها و پاهایم را بست...

الان تو سناریوی جدیدش گفته تجاوز کرد

نئشه بود خوابید من فرار کردم 

تو سناریوی قبلش اصلا اسم کلید رو نیورده بود الان تو اضهار نظرهای جدیدش گفته اون خوابش برد خوابید من کلیدهارو پیدا کردم، 

خب بالاخره دست و پات بسته یا نبود؟

با دست و پاهای بسته به تخت فرار کردی؟ 

میگه اومدم بیرون جیغ و داد کردم

اونم تو شهر شلوغی مثل تهران، اونم تو یک مجتمع شلوغ

بعد میگه همسایه ها اومدن گفتن برو پزشکی قانونی، خب 6ماه شد این شاهدین کجان پس؟ مگه پلیس نرفته تحقیق کرده از همسایه ها چرا هیچی نگفتن تازه گفتن یه دختره همیشه آویزون پژمان جمشیدی بوده. 

یا کلا قضیه کذبه طرف پرستو هست یا میخواسته اخاذی کنه یا خانم بعد از داشتن رابطه با رضایت رفته شکایت کرده بابت تجاوز و فورا هم رفته پزشک قانونی همون شب

پژمان جمشیدی تو فیلم علفهای هرز بلدبود اون دوتا معتاد رو صیغشون بخون بعد واسه خودش بلد نبود بخونه؟؟ 

مادر شاکی نه در جلسه رسیدگی حضور داشته و نه اجازه ورود به دادگاه را داشته

پزشکی قانونی هیچ‌گونه گزارش یا نامه‌ای مبنی بر وقوع تجاوز به دادگاه ارسال نکرده و چنین مستندی در پرونده وجود ندارد

پزشک قانونی ارجاع پروندهdnaروتکذیب کرد

اون مطلب دیروزی که توسط مادر و دختر گفته شد هم توسط قوه قضایه تکذیب شد و روزنامه دروغگو هم توقیف شد.

قوه قضاییه هم در روزنامه رو تخته کرد از دسترس خارجش کرد بخاطر دروغ پراکنی چون پزشکی قانونی رد کرد اثبات اتهامات رو و اعلام کرد هیچ مدرکی ندارن

به نظر من دختره میخوره پرستو باشه یا قصدش اخاذی بوده، چون روزای اول حرفهاش با حرفهای جدیدش فرق داره ...

هر وقت خودش اومد حرفهای متناقض زد بگو متناقض میگه یه سری روایت که معلوم نیست راویش کیه چی رو کم یا اضافه میکنه به اون بدبخت نسبت نده اگه پرستو و حرفه ای بود بلد بود چه داستانی سرهم کنه

دست و پای بسته رو باز کرده یکی رو چند سال پیش اورده بودن برنامه ماه عسل خیلی یادم نیست جریانش انگار اسیر عراق بود و تونسته بود از اون همه محافظ فرار کنه پس فرار کردن و باز کردن دست و پا چیز غیرممکنی نیست بخوای سند قرارس بدی

بعد همسایه ها چرا اومدن گفتن این دختر همیشه اویزون جمشیدی بوده؟ اولا کدوم همسایه اسم چیه هویتش کیه چرا باید حرفش سند قرار بگیره دوما من از همسایه روبروییم خبر ندارم همسایه های جمشیدی انقدر فضول هستن که امار جمشیدی رو میگیرن این دختر جدیده یا همون قبلیه؟ چند بار اومده؟ کی اومده کی میره؟ تو تهران تو این برجها مردم انقدر فضول و بیکارن؟ بعد جمشیدی انقدر علنی دختر نامحرم میبره خونه؟ قدیما همسایه ها همچین موردی میدیدن زنگ میزدن پلیس بیاد جمعشون کنه

اینا همش بازی روانیه که جمشیدی راه انداخته جمشیدی تیلیاردره هزار جور رفیق و کار جمع کن داره تیم تشکیل میده جیکار کنن وظیفه چندتاشون بازی با اذهان عمومی در نقش همسایه س مردم هم که سطحی نکر نمیگن این همسایه ها کین اصلا از کجا معلوم پول نگرفتن اینطور بگن ۳ تا وکیل داره فقط همکاراش همه استوری حمایتی میزارن فلان کارگردان ۲۰۰ میلیارد وثیقه میزاره همچین ادم پولداری کل قوه قضاییه رو میخره میفروشه رشوه بگیر و پارتی و زد و بند هم کم نیست!

معنی تجاوز رو میدونی؟ یعنی رابطه زوری بدون رضایت طرف حتی اگه خونه ش رفته باشه مجوزی برای تجاوز صادر نمیشه 

دختره  اگه پرستوعه و این کاره س یعنی انقدر پزشکی قانونی رو کودن فرض کرده که تفاوت زنا رو با تجاوز تشخیص ندن؟؟؟؟

تو چند روز برای یک امتحان میخونی فرداش یه سوال میاد جوابش رو یادت رفته فیلمی که جمشیدی چند سال پیش بازی کرده چرا دیالوگ هاش رو همچنان باید حفظ باشه؟؟؟

روزنامه بخاطر اینکه عکس یه دختر چادری رو با لاک و کاشت ناخن رو تیتر زده بود صفحه ش بسته شد😂

اگه همه چی اینطور که میکی پزشکی قانونی تایید نکرده و همه چیز مشخصه پس چرا انداخته بودنش زندان؟ غیر از اینه که حتما دلیل محکمی وجود داشته؟ الان که همسایه شهادت داده و پژشکی قانونی تایید نکرده پس چرا ۲۰۰ میلیااااارد وثیقه گرفتن؟

اصلا کسی که پرونده باز داره چطور از ایران میتونه خارج بشه؟

این دستگاه قضا اصلا قابل اعتماده؟ قانون برای همه یکسانه؟ چطور جمشیدی میتونه قانونی از کشور خارج شه ولی بقیه مردم پرونده باز داشته باشن ممنوع الخروج میشن؟؟

جمشیدی هم وقت گیر اورده الان یادش افتاده بره خارج؟ اسمش فرار نیست؟ گفته باید برم به پدرم توضیح بدم من اینکارو نکردم طرف پدرش قبولش نداره بعد مردم سر چهارتا فیلم و سریال ازش قدیسه ساختن😂

اگه هیچ مدرکی علیه جمشیدی نیست پس زندان قزالحصار تشریف برده بود تفریح؟ وثیقه ۲۰۰ میلیاردی بابت جرمی که هییییچ ادله ای طبق نظر شما نداره؟

خب اگه اینطور الکیه هر کی با هر کی مشکل پیدا کرد الکی شکایت تجاوز کنه دستگاه قصا هم بدون هیچ ادله ای میان میگیرن میبرنش زندان😂

یکم خارج از تعصب به قضیه نگاه کن فرض کن یه مردیه که نمیشناسیش تا بتونی جشماتو باز کنی هر داستانی رو باور نکنی

به روباه میگه شاهدت کیه میگه دمم

بعضیا جمشیدی رو تبرئه میکنن چرا؟ چون علی دایی گفته!

اخه علی دایی مگه تو شورت جمشیدیه؟😂 

چطور میتونه خبر داشته باشه چرا هر حرفی رو میپذیرین؟

فیلم دراگ زدن جمشیدی رو دیدی؟ لخت هم نشسته

هر وقت خودش اومد حرفهای متناقض زد بگو متناقض میگه یه سری روایت که معلوم نیست راویش کیه چی رو کم یا ا ...

جواب تمام حرفهای خودتون رو دادین

پس هر وقت خود دختره مستقیم اومد حرف زد مشخص میشه

هر وقت خودش اومد

پس تمام این چیزایی که گفته شده معلوم نیست چیه

پشت پرده

مگه میشه تو یک مجتمع کسی فرد مشهور رو نشناسه

اتفاقا همه فضول و کنجکاون

مخصوصا همون اپارتمام واحدها اون طبقه 

دیگه اون دختره مقصر بوده که رفته خونه مرد نامحرم بچه هم نبوده یک دختر 20ساله بوده

یک دختر 20ساله انقدر کودک و بچه نیست که ندونه وقتی میره خونه یک مرد امکان داره چه اتفاقاتی براش بیفته حالا رفت ولی به گفته های خودش چرا  وقتی دیگه اون مرد داره مواد میزنه نشسته تا تموم شه کار طرف؟ برام عجیبه که همون موقع چرا بلند نشده بره؟

گفته بشینم مواد کشیدنش تموم بشه بعدش قرار داد ببنده؟ 

علی الخصوص که شاکی گفته طرف مواد میکشیده فوت میکرده تو صورتش!!! 

خب خیلی عجیبه نشستی روبروش که اون این کارو انجام بده و ادامه بده و فرار نکردی؟ 

در قفل بود یک دختر تو اون لحظه خودشو به آب و آتیش میزنه، به هرکاری دست میزنه، به هر راهی متوسل میشه

به صورت غریزی شروع میکنه فریاد زدن و کمک خواستن، به در و دیوار کوبیدن، وسایلا رو پرت کردن و شکستن، حتی پنجره و شیشه شکستن ولی هیچی... این ادم هیچ اقدامی نکرده وگرنه تو مجتمع کلی واحد هست

حتی طبقه های بالایی و پائینی هم یه صدایی میشنیدن.

هر وقت خودش اومد حرفهای متناقض زد بگو متناقض میگه یه سری روایت که معلوم نیست راویش کیه چی رو کم یا ا ...

کسی هم اونجا نبوده شاهد باشه 

برای اشنای ما هم همین خرداد ماه پیش اومد 75روز زندان بود تا بی گناهیش ثابت شد دقیقا هم همین قزلحصار بود

کلی بیماری و عذاب کشید اخرم بی گناه بود

حالا خدا عالمه ولی دختره به میل خودش رفته به میل خودش هم رابطه برقرار کرده شاید خانم با میل خودش رفته خونه بعد از داشتن رابطه با رضایت... دعواشون شده، اختلافی بینشون پیش اومده یا پولی میخواسته هر اتفاقی ممکنه بینشون افتاده باشه دختر حرصی شده لج کرده رفته شکایت کرده بابت تجاوز و فورا هم رفته پزشک قانونی.

چقدر بیکاری خوش به حالت فقط یه چیز بگم مگه تو یا همسایه کی هستید که پیگیر هم باشید اون بازیگر بوده همه پیگیرش بودن پس مقایسه خوبی نیست