2777
2789

یه دوره پر از خشم بودم 

عصبانی میشدم 

خودم رو میزدم 

یه دوره سکوت کردم ، گفتم بزار هر کی هرچی میخواد بگه 

و الان چند وقتی میشه تصمیم گرفتم با هرکی مثل خودش باشم 

و عکس‌العمل هاشون خیلی جالبه 

توقع ندارن 

بعضی هاشون مثل اسپند رو آتیش بالا پایین میپرن از اینکه مثل خودشون باهاشون رفتار میشه 

نمونش بابام 

این همه سال خون من رو با سرکوفت و مقایسه خورد 

سیاستش این بود که حرصم بده داغونم کنه گریه هام رو تماشا کنه ، چاییش رو بخوره و چرت بزنه و خودش رو بزنه به مظلومیت 

انگار که هیچی نشده

حالا دقیقاً دارم در برابر رفتار هاش مثل خودش جوابش رو میدم و از عکس‌العمل هاش لذت میبرم 

دیگه خسته شدم از بس بهم فشار آوردن و من صد برابر اون ها به خودم فشار آوردم 

دیگه بسه واقعاً 

این کاربری دومم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که بهت اجازه میده مثل خودش باهاش رفتار کنی ینی همچین بابای بدی هم نیست .

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
همین که بهت اجازه میده مثل خودش باهاش رفتار کنی ینی همچین بابای بدی هم نیست .

این منطق دقیقاً من رو یاد اون منطقی میندازه که به زنا میگن شوهرت دست بزن نداره و معتاد هم نیست پس دردت چیه

همونقدر بی منطق  

این کاربری دومم هست 

این منطق دقیقاً من رو یاد اون منطقی میندازه که به زنا میگن شوهرت دست بزن نداره و معتاد هم نیست پس در ...

ربطی نداره وقتی خدا از ما خواسته همیشه مراعات حال پدرو مادرو بکنیم و احترامشونو همیشه داشته باشیم منطق شما هم غلطه !!!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
بعد مرگش پشیمون میشی شک نکن

سوال اینه که اون با مرگ من از رفتار هاش پشیمون میشه؟ نه 

پس من چرا بشم؟

من به کسی احترام بدهکار نیستم 

بابام یا هرکس دیگه 

میتونستن خوب رفتار کنن ، داغونم نکنن ، من رو به روزی نندازن که انگار یه ۱۸ چرخ از روم رد شده 

منم باهاشون خوب رفتار می‌کردم 

این کاربری دومم هست 

ربطی نداره وقتی خدا از ما خواسته همیشه مراعات حال پدرو مادرو بکنیم و احترامشونو همیشه داشته باشیم من ...

این چیزیه که شما قبول داری 

احترام متقابل هست 

من به کسی احترام بدهکار نیستم 

این کاربری دومم هست