2777
2789
عنوان

با دوست پسرم کات کردم

164 بازدید | 25 پست

برام مهم نیس دیگ 

دیگه نمیرم پیام بدم ، بمیرم از دلتنگی هم دیگ سراغش نمیرم 

برام ارزش قائل نیس میبینه به بدبختی همو میبینیم میخواد بره مسافرت با مامانش و منو تنها بذاره  

اینبار دیگه مثل قبل نیس عمرا کوتاه بیام و برم سمتش 

اتفاقا میخوام امتحان کنم ببینم طرف میتونه بدون من زندگی کنه یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی انتظار داشتی مسافرت نره؟

نباید بره 

چون دوماه یبار همو میبینیم 

از درسم زدم کلی منت اینو اونو کشیدم تا کارام جور شده پاشدم بیام ببینمش 

حق نداره این تایمی که میتونیم باهم باشیمو بره باخانواداش فقط برا اینکه مامانش ناراحت نشه

نباید بره چون دوماه یبار همو میبینیم از درسم زدم کلی منت اینو اونو کشیدم تا کارام جور شده پاشدم بیام ...

ایشون شما را اندازه ای که شما دوست دازی، دوست نداره.  کل ماجرا همینه.    

وای منم سر اینکه عید با مادرش رفت مسافرت کات کردمالبته کلی داستان پشتش بود

آخه درسته بنظرت من کلی اذیت شدم تا دم حذف شدن از کلاسم رفتم به خاطر غیبتم ولی همه این بدبختی ها و استرس ها و التماس به این و اون که کارم جور بشه رو به جون خریدم که بیام ببینمش بعد بخواد بره با خانوادش مسافرت 😔😔

نباید بره چون دوماه یبار همو میبینیم از درسم زدم کلی منت اینو اونو کشیدم تا کارام جور شده پاشدم بیام ...

مشکل همینه که توپاشدی رفتی یعنی اونقدر که تودنبال اونی اون دنبال تونیست 

خودتو بی ارزش کردی بندازبرو دنبال کاروزندگیت کسی تورابخواد دنبالت میاد

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خب بزار یکم آزاد باشه باور کن اگه راهی وجود داشت تو را هم میبرد با خودش

نه 

نمیخوام منو با خودش ببره هر دیقه ای که دارم براش تایم میذارم یه دنیا ارزش داره حق نداره منو ول کنه وقتی دو روز پیش همیم بره مسافرت

مشکل همینه که توپاشدی رفتی یعنی اونقدر که تودنبال اونی اون دنبال تونیست خودتو بی ارزش کردی بندازبرو ...

دقیقا همینکارو میکنم دیگه هم نه پیام میدم نه پیگیر میشم نه چیزی اگه بخواد خودش میاد دنبالم نخواستم فداسرم چیزیو از دست ندادم